Paras nukkumapaikka koiralle? – Uniikit sisustustuotteet – Tyylikäs koiransänky tai pehmeä koiranpeti

Koiranpeti – Missä sinun rakas perheenjäsenesi nukkuu yöt ja viettää sille tärkeät lepohetket?

Koiran hyvinvointi perustuu sen perustarpeiden – kuten syömisen, juomisen, liikunnan, levon, leikkimisen ja sosiaalisten suhteiden – toteuttamiseen. Koira, joka ei pääse toteuttamaa näitä tarpeita, turhautuu ja stressaantuu. Myös koirilla levon merkitys on siis suuri, sillä hyvinvointi on levon ja rasituksen vuorottelua. Rakas nelijalkainen ystävämme ei osaa kieltäytyä ja se on aina pyydettäessä valmiina toimimaan. On hyvä muistaa, että koira kaipaa säännöllisiä lepohetkiä rauhallisessa ympäristössä.

Tiesitkö, että myös koirasi voi ylikuormittua?

Koiran ylikunnon ja stressin oireet voivat olla muun muassa seuraavanlaisia:

  • Koira ei innostu enää liikkumisesta
  • Palautuminen rasituksesta kestää tavanomaista kauemmin
  • Sen koordinaatio on heikentynyt
  • Ruokahalu on muuttunut
  • Koiran turkin laatu on heikentynyt merkittävästi
  • Koira saattaa olla flegmaattinen ja masentunut
  • Sillä voi ilmetä epämääräisiä tulehduksia
  • Koira raapii, pureskelee tai nuolee itseään
  • Koira tekee tarpeensa sisälle
  • Se tuhoaa tavaroita yksin ollessaan

Sinäkin olet varmasti joskus kuullut sanonnan ”vanha koira ei opi uusia temppuja”. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä tämä sanonta ei tutkimusten mukaan pidä paikkaansa. Vanhemmiten koiran oppiminen tosin hidastuu ja uuden opettelu vaatii hieman enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Olen todistanut tämän myös itse. Minulla oli pitkään tapana ottaa koira kanssani sänkyyn nukkumaan, mutta viime keväänä kun kotona vietetty aika kasvoi, aloin kyseenalaistamaan tätä vanhaa tapaa. Onko se oikeasti koirani parhaaksi? Onko se ylipäätään kenenkään eduksi? Tulin siihen tulokseen, että kun karvaturrilla on oma ihana koiranpeti, niin kumpikin saa nukuttua yönsä paremmin (ja vuodevaatteetkin pysyvät hieman pidempään puhtaana..) 🙂

Koiralla on luontainen taipumus hakeutua nukkumaan pehmeisiin paikkoihin, joihin on mukava käpertyä unille. Koiran peti on sen omaa aluetta ja siellä sen tulisi kokea saavansa olla rauhassa ja turvassa. Koiransänky neuvotaan usein sijoittamaan sellaiseen paikkaan, missä se on pois kulkureiteiltä, mutta kuitenkin sellaisella etäisyydellä, että koira kokee olevansa lähellä omistajaansa ja pystyy halutessaan seurailemaan tämän puuhastelua.

Ihanat ja laadukkaat koiranpedit

Ilo, jota saamme perheen uskollisimmalta jäseneltä on korvaamaton. Siksi he ansaitsevat vain parasta. Valikoimassamme on jo pitkään ollut ihastuttavia koiran- ja kissanpetejä, mutta nyt syksyn tullen olemme hieman laajentaneet valikoimaamme. Nämä ihanat sisustukselliset koiranpedit ovat kaunis lisä sisustukseen ja lisäksi ne rauhoittavat rakkaan nelijalkaisen lepohetkille.

 

Ylellinen koiransänky, ylellinen koiranpeti, kissanpeti, kissansänky

 

Tämä klassinen koiranpeti on saanut vaikutteita Ranskan kuninkaalliselta aikakaudelta. Käsityönä valmistetussa koiransängyssä on laadukas tammirunko ja viimeistellyt yksityiskohdat. Sängyssä on lisäksi ihana pehmustettu tyyny, joka tuo parhaalle ystävällesi kuninkaallista mukavuutta. Pehmeä tyyny on valmistettu materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden likaa ja kosteutta vastaan. Sängystä on saatavilla useita eri värejä sekä kolmea eri kokoa. Tämä ylellinen ja laadukas koiran peti sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurille koiraroduille aina chihuahuasta ja ranskanbuldogista skotlanninpaimenkoiraan ja kultaiseennoutajaan. Tämä on ollut myös oman maltankoirani suosikki.

 

Ylellinen koiranpeti

 

Tätä upeaa koiransänkyä valmistettaessa ei ole tyydytty kompromisseihin ja suunnittelussa on huomioitu sekä mukavuus, tyyli että laatu. Tämä upea ja laadukas koiranpeti on valloittanut myös äitini pienen yorksihrenterrierin sydämen ja kyseinen sänky onkin suunniteltu hieman pienemmille koiraroduille. Esimerkiksi chihuahua, maltankoira, yorkshirenterrieri, kääpiövillakoira, mopsi, pomeranian, jackrussellinterrieri ja ranskanbuldoggi ovat koirarotuja, jotka tulevat takuulla viihtymään tässä ihanassa pehmeässä sängyssä. Koiranpedissä on tammipuinen runko, käsinveistetyt yksityiskohdat ja se on saatavilla useassa eri värissä.

Pehmeä koiran sänky irrotettava päällynen

Tämä koiran makuualusta sopii niin pienille kuin suurille ystävillemme. Maalaistyyliin sopiva design-koiranpeti on suunniteltu kaikille koiraroduille aina shih tzusta labradorinnoutajaan. Modernissa ja tyylikkäässä koiranpedissä on kudottu juuttikehys ja laadukas pehmeä tyyny. Pehmeä tekoturkiksinen tyyny on valmistettu vettä hylkivästä kankaasta, joten sen täytteet ovat hyvin suojassa sekä kosteudelta että lialta. Tyynyn voi tarvittaessa pestä 40 asteessa.

 

Koiranpeti

 

Minulle koira on ennen kaikkea rakas ystävä ja tärkeä perheenjäsen, jonka hyvinvoinnista ei tingitä. Vasemmalla puolella 6-vuotias maltankoira Stella ja oikealla puolella äitini vuoden ikäinen yorkshirenterrieri Martta. Tämä pieni ja eloisa yorkshirenterrieri on ollut viime aikoina tiiviisti mukana elämässämme.

Tutustu valikoiman upeisiin koiranpeteihin ja tarjoa lemmikillesi ihana ja rentouttava lepohetki ikiomassa pedissä! Koiranpeteihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Hyvää yötä ja kauniita unia koko perheelle! 🙂

– Veronika

Similar Posts