Laatua ja aikaa kestäviä tuotteita

Olen jo 15 vuoden ajan saanut suunnitella asiakkailleni monenlaisia takorautaisia ja myös sileästä teräksestä valmistettuja tuotteita kuten kalusteita, aitoja, portteja ja kaiteita. Tuotteita olemme suunnitelleet ja valmistaneet sekä yksityisiin koteihin että julkisiin tiloihin. Asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut ja innostus luoda uutta tällä saralla on inspiroinut minua entisestään viime aikoina. Olen luonut omaa DesignbyJo mallistoa ja nyt ensimmäiset tuotteet ovatkin saatavilla.

Asiakkaiden tarpeista lähtevää suunnittelua

DesignbyJo tuotteiden suunnittelu lähti liikkeelle asiakkaiden tarpeista ja ajatuksesta valmistaa tuotteita nimenomaan Suomessa käsityönä yhteistyössä pienten yritysten kanssa. Vaikka tuotteet on suunniteltu valmiiksi, ovat ne kuitenkin muokattavissa yksilölliseksi. Suunnittelun lähtökohtana onkin ollut kauneus, käytännöllisyys ja helppo muunneltavuus aina kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Vaikka olen itse aina rakastanut värejä ja kaikki tuotteet ovat tilattavissa hyvinkin värikkäinä, ovat ne myös saatavilla hillityissä vaaleissa ja murretuissa sävyissä. Saatavilla on varsin yksilöllisiäkin ratkaisuja.

Arvot

Toimimme arvojemme mukaisesti eli ohjaavana tekijänä päivittäisessä työssämme on laatu, ekologisuus, eettisyys ja ajattomuus.