Design kristallivalaisin

1 712,00 

Design kristallivalaisin suurilla kristalleilla

Luo luksusta kotiisi upealla ja ylellisellä kristallivalaisimella. Tämä kaunis designvalaisin voidaan valmistaa Asfour- tai lasikristalleilla. Tässä valaisimessa valo siivilöityy kauniisti ja pehmeästi valaisimen lehdyköiden lomitse.

Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms.).

Verkkokaupastamme voit tilata suoraan valaisimen lasikristalleilla. Jos haluat tilata valaisimen Asfour kristalleilla, ota yhteyttä.

 

Tuotetunnus (SKU): 670/6 Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Design kristallivalaisin mitat:

  • Halkaisija 60 cm
  • Korkeus 55 cm

Materiaali: Valaisin on valmistettu metallisista lehdyköistä ja kunkin lehdykän päässä on suuri lasikristalli. Tuote voidaan valmistaa myös Asfour-kristalleilla, lisätiedot [email protected]

Väri: Kuvan valaisimessa on värinä hopea vaalealla patinalla, mutta valaisinta on saatavilla myös muissa väreissä. Tutustu vaihtoehtoisiin väreihin ylläolevista värimalleista.

Valonlähde: 6 x max 40 W,  kanta E14

Tilaustuote: Toimitusaika on 6-8 vk. Tämä kristallikruunu valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika vahvistetaan tilattaessa. Kristallikruunu voidaan toimittaa tarvittaessa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Valmistaja: Lucienne Monique

Valmistusmaa: Italia

Paino: 13 kg

Design kristallivalaisin suurilla kristalleilla

Tällä kauniilla kristallivalaisimella luot ylellistä tunnelmaa kotiisi. Kaunis valaisin on kuin koru. Lucienne Moniquen valikoimassa on useita riippuvalaisimia, joissa on laadukkaat Asfour-kristallit. Myös eri värivaihtoehtoja on useita, riippuen käytettävän kristallin mallista. Väreinä mm. vedensininen, vihreä, meripihka, hiekka, kirkas ja violetti. Valitse valaisimen ja kristallien väri kotisi sisustukseen sopivaksi.

Voit tutustua maahantuomiimme Lucienne Moniquen valaisimiin myös heidän sivuillaan Lucienne Monique.

Koko valikoimaan voit tutustua myymälästämme löytyvän kuvaston sekä valaisinmallien avulla. Tämä kristallivalaisin on nähtävillä myymälässä. Tästä samasta valaisimesta on olemassa pienempi malli 670-3, joka löytyy myös myymälästämme. Osasta valaisimia löytyy koko tuoteperhe, kuten tästäkin mallista. Tuoteperheeseen kuuluu pöytävalaisin, seinävalaisin ja useita riippuvalaisimia suuresta pyöreästä ja suorakaiteen mallisesta kristallikruunuista aina pieneen riippuvalaisimeen asti.

Ota yhteyttä

Jos et löydä verkkokaupastamme sopivaa valaisinta, ota yhteyttä, etsimme laajasta valikoimastamme kohteeseen sopivan valaisimen. Valikoimastamme löytyy niin pelkistetyt kuin koristeellisetkin valaisimet. Laadukasta tyyliä sisustukseen!

Yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan tästä.