Espresson värinen kattovalaisin

1 672,00 

Moderni ja tyylikäs pitkänmallinen kattovalaisin, joka on valmistettu ihanasta espresson värisestä metallista ja ajattomasta lasista. Luksusta kotiin. Valaisin sopii hyvin myös julkisiin tiloihin.

Tuotetunnus (SKU): KL-PIPER-ISLE Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Espresson värinen kattovalaisin ruokapöydän päälle tai keittiötason ylle.

Espresson värinen kattovalaisin tuotetiedot

Mitat: korkeus 311 mm, leveys 924 mm, syvyys 351 mm

Ripustus: min. 423 mm – max. 1338 mm

Valonlähde: 6 x max 60 W kanta E14 (valonlähde eit sisälly toimitukseen)

Materiaali: metalli ja lasi

Rungon väri: Espresso (tumma kahvinruskea)

Paino: 13,52 kg

Kattovalaisin ruokapöydän päälle

Tyylikäs valaisin ruokahuoneeseen ruokapöydän päälle tai keittiöön tason ylle. Sisusta tällä laadukkaalla metallirunkoisella kattovalaisimella ja luo tunnelmaa kotiin tai julkiseen tilaan. Tässä pitkänmallisessa kattovalaisimessa on tyylikäs espresson värinen runko, josta roikkuu samaan espresson väriin maalattuja metallisia lasipalloin koristeltuja tankoja, jotka vuorottelevat kirkkaiden lasisten puikkojen kanssa. Laadukas ja aikaa kestävä valaisin.

Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös seinävalaisin, riippuvalaisin, plafondi ja suuri kattokruunu. Tämän tuoteperheen valaisimilla voitkin valaista isommankin kokonaisuuden. Jos haluat lisätietoja näistä valaisimista, ota yhteyttä.

Valaisinvalikoimamme

Tutustu myös verkkokaupassamme muihin valikoimamme kattovalaisimiin. Päivitämme verkkokauppaamme jatkuvasti uusilla laadukkailla tuoteilla. Jos et löydä sopivaa valaisinta sivuiltamme, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin etsimme tarpeitasi vastaavat valaisimet. Tuomme maahan suuren määrän valaisimia ja valikoimamme on erittäin laaja. Osa tuotteista on saatavilla heti varastosta, muiden toimitusaika vaihtelee 1 vk – 8 vk valaisimen mallista ja valmistajasta riippuen.