Espresson värinen seinävalaisin

323,00 

Seinävalaisin lasi- ja metallikoristeilla

Moderni ja tyylikäs seinävalaisin, joka on valmistettu espresson väriin maalatusta metallista ja lasista. Aistikkaassa valaisimessa roikkuvat kauniit lasipuikot, jotka vuorottelevat lasipalloilla koristeltujen metallitankojen kanssa. Luksusta kotiin tai julkiseen tilaan.

Tuotetunnus (SKU): KL-PIPER2 Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Espresson värinen seinävalaisin mitat:

  • Korkeus: 312 mm
  • Leveys: 217 mm
  • Syvyys: 112 mm

Valonlähde: 2 x max 60 W kanta E14 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Materiaali: metalli ja lasi

Rungon väri: espresso (tumma kahvin ruskea)

Paino: 2,13 kg

Seinävalaisin

Moderni ja tyylikäs valaisin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai aulatilaan. Valaisimessa on upea espresson värinen runko ja siinä vuorottelevat kauniit lasipuikot sekä lasipalloilla varustellut metallikoristeet. Tällä metallirunkoisella seinävalaisimella sisustat ja luot tunnelmaa niin kotiin kuin julkiseen tilaan.

Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös plafondi, riippuvalaisin, suuri kattokruunu sekä valaisin ruokapöydän tai tason päälle. Näillä valaisimilla voit siis halutessasi sisustaa ja valaista suuremmankin kokonaisuuden.

Valaisinvalikoimamme

Verkkokaupassamme on myös paljon muita seinävalaisimia. Päivitämme verkkokauppaa jatkuvasti ja lisäämme uusia upeita tuotteita. Mikäli et löydä mieleistä valaisinta sivuiltamme, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin etsimme tarkoitukseesi sopivan valaisimen.