Kattovalaisin Pim

922,00 

Hurmaavilla yksityiskohdilla varustettu kattovalaisin Mid-Century Modern tyyliin. Nostalginen kattovalaisin, jossa himmennettävät valot. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Miltä kuulostaisi aikamatka 1900-luvun puoliväliin? Tämä hurmaava kattovalaisin Mid-Century modern tyyliin vie sinut suoraan kyseiselle aikakaudelle ja esittelee sinulle tyylille ominaiset elementit parhaimmillaan. Valo, modernit ja puhtaat linjat, murretut sävyt sekä graafiset muodot yhdistyvät tässä Mid-Century modern tyyliin valaisimessa. Ihastuttava valaisin, joka soveltuu mihin tahansa kodin tilaan aina kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 139 mm
  • Halkaisija 711 mm

Ripustus: min. 268 mm – max. 1032 mm

Valonlähde: 5 x 3W, LED G9

Materiaali: teräs, satiinista kaiverrettu koteloitu opaalilasi

Väri: Kullansävy tai kiillotetun kromin väri

Paino:

Kattovalaisin Mid-Century Modern tyyliin lisätiedot

Nostalginen kattovalaisin Mid-Century modern tyyliin. Valaisimessa ovat tyylille ominaiset pyöreän muotoiset satiini etsatut opaalilasista valmistetut varjostimet. Tämä monipuolinen kattovalaisin on IP44 luokiteltu, joten se sopii myös käytettäväksi kylpyhuoneeseen. Valaisin on saatavilla sekä kullansävyisenä että kiillotetun kromin värissä.

Mid-Century modern valaisimet

Samaan tuoteperheeseen kuuluvat myös kaksi erilaista seinävalaisinta. Mikäli olet kiinnostunut näistä tuotteista, ota meihin yhteyttä. Muihin aikakauden tyyliä edustaviin valaisimiimme pääset tutustumaan tästä.