Kattovalaisin ulkokäyttöön Lakehouse

2 075,00 

Rento ja tyylikäs ulkovalaisin kuistille tai katetulle terassille. Tunnelmallinen valinta myös esimerkiksi mökille. Ulkovalaisin on viimesitelty vanhennetun sinkin värillä sekä kirkkaalla kuplalasilla ja sen alumiinirunko takaa sen pitkä iän.

Tuotetunnus (SKU): QN-LAKEHOUSE6-P-DZ Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kaipaatko valoa pimeisiin iltoihin? Riittävä valaistus tuo pihalle valoa sekä luo ympäristöönsä turvallisuuden tuntua. Tämä rento ja kotoisa kattovalaisin toimii ulkokäytössä loistavasti esim. kuistilla tai katetulla terassilla.

Kattovalaisin ulkokäyttöön tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 373 mm
  • Halkaisija 949 mm

Ripustus: min. 927 mm – max. 2487 mm

Valonlähde: 6 x max 60W, E27 (ei kuulu toimitukseen)

Väri: vanhennettu sinkki, harmaa ajopuu

Materiaali: alumiini, kirkas kuplalasi

Piha ja valaistus

Millainen on unelmiesi pihapiiri? Valaistus on keskeisessä roolissa toimivaa pihaa ja sen ympäristöä suunniteltaessa. Tämä rento rannikkotyylinen kattovalaisin on vanhennetun sinkin värinen ja siinä on kirkas kuplalasi. Valaisimessa on alumiininen rengas, jossa on kotoisa puumainen viimeistely. Valettu alumiinirunko varmistaa sen, että ulkovalaisin tulee kestämään vuosia.

Ulkovalaisimet

Valikoimassamme on paljon laadukkaita ulkovalaisimia moneen tarpeeseen. Meiltä löydät valaisimet niin kuistille, terassille kuin kesämökille. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ota yhteyttä!