Kristallikruunu 1800-luvun mallin mukaan

2 793,00 

Kristallikruunu

Kristallikruunu on valmistettu käsityönä Italiassa 1800-luvun mallin mukaan. Valaisin voidaan valmistaa eri väreissä.

Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeitta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms.).

Tuotetunnus (SKU): 401/10 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kristallikruunu mitat:

  • Halkaisija 80 cm
  • Korkeus 80 cm

Materiaali: Valaisimen runko lehdyköineen on valmistettu metallista ja siinä on kauniin muotoiset lasikristallit. Kristallikruunu on mahdollista valmistaa myös Asfour-kristalleilla, lisätiedot [email protected]

Väri: Kuvan valaisimessa on värinä kulta, mutta valaisinta on saatavilla myös muissa väreissä. Koska valaisin valmistetaan ja pintakäsitellään käsityönä aina vasta tilauksesta, on väriin mahdollista vaikuttaa tilausvaiheessa. Tutustu muihin yleisimpiin väreihin ylläolevista värimalleista. Myös muut värit ja erilaiset väriyhdistelmät ovat mahdollisia eli halutessasi voit suunnitella valaisimen värin kokonaan itse.

Valonlähde: 10 x max 42 W, kanta E14

Toimitusaika: 6-8 vk. Kristallikruunu valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika vahvistetaan tilattaessa. Kristallikruunu voidaan toimittaa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Valmistaja: Lucienne Monique

Valmistusmaa: Italia

Paino: 9,5 kg

Perinteinen kristallikruunu

Tämä suuri kristallikruunu on valmistettu Italiassa käsityönä 1800-luvulta olevan mallin mukaan.

Tutustu myös valmistajan toiseen upeaan kristallikruunuun sivuillamme Hopeanvärinen kristallikruunu. Jos etsit todella persoonallista ja erityistä valaisinta, tutustu myös vanhan mallin mukaan valmistettuun kuumailmapallo -valaisimeen. Tämäkin upea valaisin on valmistettu 1800-luvulta olevan mallin mukaisesti. Valaisin voidaan suunnitella värin suhteen myös kokonaan uudelleen.

Toimimme Lucienne Moniquen valaisimien maahantuojana Suomessa. Heillä on todella laaja valikoima erilaisia persoonallisia valaisimia, joihin voit tutustua laajemmin täällä: Lucienne Monique. Kaikkia heidän tuotteitaan ei kuitenkaan ole esitelty sivuilla. Koko valikoimaan voit tutustua myymälässämme Tampereella, jossa meillä on nähtävillä heidän kuvastonsa kokonaisuuudessaan. Myymälästämme löytyy myös muutamia mallivalaisimia tästä valtavan suuresta valikoimasta.

Lucienne Moniquen tuotteissa on leikkisyyttä ja hauskoja ideoita, ajattomuutta ja tyylikkyyttä unohtamatta. Heiltä löydät niin kattokruunut, kristallikruunut, riippuvalaisimet, seinävalaisimet, lattialamput, pöytälamput ja plafondit. Valaisimia löytyy aivan pienistä korumaisista valaisimista aina suuriin ja näyttäviin valaisimiin. Suurimpaan osaan valaisimia on mahdollista tehdä myös jonkin verran muutoksia. Useiden valaisimien kohdalla voit valita joko lasikristallit tai Swarovskin kristallit. Jälkimmäistä on saatavilla eri väreissä, kuten violetti, hiekka, meripihka, kirkas, vihreä ja vedensininen.

Ota yhteyttä

Jos haluat tilata tuotteen tai sinulla on jotakin kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected], puhelimitse: 040-5022331 tai yhteydenottolomakkeen kautta.