Kvadrat matot – Yleistä

Kvadrat on Tanskalainen designtekstiilien valmistaja, jonka lähestymistapaa tuotekehitykseen määrittelevät yhteistyö, uteliaisuus, tiedon jakaminen, vastuullisuus sekä ympäristön huomioiminen. Tiivis yhteistyö maailman parhaiden taiteilijoiden, muotoilijoiden, arkkitehtien ja valmistuskumppaneiden kanssa mahdollistaa tekstiilisuuunnittelun ja innovaation rajojen ylittämisen. Pitkälle kehittynyt yritys etsiikin jatkuvasti uusia ideioita materiaalien ja tekniikoiden käyttöön suunnittelussa ja valmistuksessa.

Kvadratin tekstiilejä on käytetty useissa arvostetuissa arkkitehtuurisissa rakennuksissa, kuten Guggenheimin Museossa (Berliini), Oopperatalossa (Kiina) ja Walt Disneyn Konserttisalissa (New York).

Huom! Sivuillamme on esitelty vain muutamia tuotteita. Voit tilata kaikki Kvadrat matot meiltä, ota yhteyttä.

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kvadrat – Euroopan johtava designtekstiilien valmistaja

Kvadrat

Kvadrat on vuonna 1968 Tanskassa perustettu korkealaatuisten designtekstiilien valmistaja ja sillä on syvät juuret Skandinavian maailmankuulussa muotoiluperinteessä. Euroopan johtavana suunnitteluinnovaatioiden kehittäjänä toimiva Kvadrat valmistaa muun muassa mattoja, verhoja ja akustisia ratkaisuja sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin.

Kvadrat omistaa kutomoja Englannissa, Norjassa sekä Hollannissa ja tämä mahdollistaakin tiukan hallinnan päästöistä, jätteistä ja resurssien käytöstä koko tuontanto- ja suunnitteluprosessin ajan. Tuotteet valmistetaan vain parhaista raaka-aineista, jotta ne kestävät ja aiheuttavat mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Kvadratissa uskotaan, että pitkäikäisyys on kestävän suunnittelun ydin ja näin ollen useimmilla tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu.

Kvadrat matot

Kaikki Kvadrat matot ovat käsintehtyjä ja mittojen mukaan valmistettuja. Kvadrat matot heijastavat omistautumista väreihin, laatuun, yksinkertaisuuteen ja innovaatioihin. Kvadrat pyrkii myös jatkuvasti kehittämään tekstiilien esteettisiä, teknologisia ja toiminnallisia ominaisuuksia yhdessä huippusuunnittelijoiden sekä arkkitehtien kanssa. Edellä mainittuja luovia lahjakkuuksia ovat muun muassa Patricia Urquoila, Ronan ja Erwan Bouroullec, Margrethe Odgaard, Alfredo Häberli, Doshi Levien, Giulio Ridolfo, Peter Saville, Pipilotti Rist, Thomas Demand ja Olafur Eliasson. Yritys luonnehtiikin itseään edelläkävijäksi, joka toimii ennakkoluulottomasti suunnittelua ja yhteistyötä kohtaan.

Kvadrat on organisaatio, joka arvostaa värejä yhtä paljon kuin yhteistyötä. Tästä syystä yritys päivittää jatkuvati lähestymistapaansa värisuunnitteluun ja pyrkii myös aina olemaan alan edelläkävijä.

Voit tutustua Kvadrat-mattoihin myös täällä.