Persoonallinen kattovalaisin Tivoli

826,00 

Persoonallinen kattovalaisin, joka on saanut inspiraatiota tivoleista ja huvipuistoista. Valaisin nokkelalle, leikkisälle sisustajalle.

Tuotetunnus (SKU): FB-TIVOLI5-GD Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Persoonallinen kattovalaisin tivoli teemalla.

Tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 75 cm
  • Halkaisija 78,5 cm

Värivaihtoehdot:

  • Kulta / kermanvärinen patina
  • Hopea / kermanvärinen patina

Materiaali: Teräs

Ripustus: min. 78 cm – max. 253 cm

Valonlähde: 5 x max. 40 W, E27 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Persoonallinen kattovalaisin

Tivoleista ja huvipuistoista inspiraatiota saanut persoonallisen tyylikäs kattovalaisin nokkelalle ja leikkisälle sisustajalle. Varjostimia kiertävät raidat on maalattu käsin ja valaisinta koristavat kauniisti ripustetut lasikristallit. Tämä viehättävä ja charmikas kattovalaisin sopii uniikin tunnelman luojaksi esimerkiksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Nokkela sisustaja voi sijoittaa tämän ihastuttavan kattovalaisimen lastenhuoneeseenkin.

Persoonallinen sisustus

Persoonallinen sisustus luo kotiin ainutlaatuisen tunnelman ja tekee siitä asukkaansa tyylisen. Persoonallinen koti onkin ennenkaikkea asukkaidensa näköinen ja -oloinen. Voit luoda persoonallista sisustusta helposti ja vaivattomasti valaisimien avulla. Epäsuoraa sekä suoraa valoa yhdistelemällä ja valon erilaisia värisävyjä käyttämällä tuot kotiin lämpöä ja viihtyisyyttä. Jakamalla valaistuksen katto-, seinä- ja pöytävalaisimille onnistut loihtimaan kotiin miellyttävää rytmiä ja tunnelmaa.

Tivoli -valaisimet

Saatavilla on myös samaan tuoteperheeseen kuuluva seinävalaisin ja pöytävalaisin. Sisusta kotisi persoonallisesti ja yhdistele näitä toinen toistaan ihastuttavampia valaisimia!