Pitkänmallinen kattokruunu Kimrose

1 300,00 

Upea mestariteos. Art Deco tyylinen pitkänmallinen kattokruunu, joka sopii täydellisesti ruokapöydän päälle. Valaisin on saatavilla harjatun messingin tai kiillotetun kromin värisellä viimeistelyllä. Kattokruunu, johon tulet taatusti ihastumaan!

Huom! Tämä uutuustuote on saatavilla lokakuusta alkaen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Onko etsinnässä keittiövalaisin, jossa yhdistyvät geometriset muodot sekä ripaus luksusta ja glamouria? Tämä pitkänmallinen Art Deco kattokruunu sopii täydellisesti ruokapöydän päälle ja samalla se tuo sisustukseen ripauksen ylvästä Art Deco tyyliä.

Pitkänmallinen Art Deco kattokruunu tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 449 mm
  • Leveys 1137
  • Syvyys 325 mm

Ripustus: min. 558 mm – max. 1625 mm

Valonlähde: 10 x max 40W, E14

Materiaali: teräs, kirkas uritettu lasi

Väri: Harjattu messinki tai kiillotettu kromi

Pitkänmallinen Art Deco kattokruunu lisätiedot

Pitkänmallinen Kimrose kattokruunu on vastustamattoman Art Deco tyylin mestariteos. Valaisimen geometriset muodot ovat luomuksen keskipiste ja niiden loppusilaus on luotu vaihtoehtoisesti harjatun messingin tai kiillotetun kromin värisellä viimeistelyllä. Kattokruunussa näkyvät myös Art Deco tyylille ominainen kerrostettu muotoilu. Valaisimen varjostimet ovat kevyesti uurrettu pystysuorilla urilla ja näin ollen ne tuottavat hienovaraisen salamavaikutelman. Halutessaan kattokruunua voidaan käyttää myös täysin ilman varjostimia.

Art Deco kattokruunu ja sisustus

Art Deco tyyli mielletään yleensä luksuksena ja glamourina. Tämä henkeäsalpaavan tyylikäs kattokruunu onkin siis Art Deco tyyliä parhaimillaan. Tuoteperheeseen kuuluu myös muun muassa riippuvalaisin ja seinävalaisin, lisätiedot kysyttäessä.