Espresson värinen plafondi

629,00 

Tämä ihastuttava plafondi on valmistettu espresson väriin maalatusta metallista ja lasista. Plafondin kehyksessä roikkuvien lasipuikkojen kanssa vuorottelee metallitangot, joiden päissä on lasipallot. Luksusta kotiin. Valaisin sopii hyvin myös hotellihuoneen valaisimeksi.

Tuotetunnus (SKU): KL-PIPER-SF Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Espresson värinen plafondi.

Espresson värinen plafondi tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 378 mm
  • Halkaisja 387 mm
  • Katto-osan halkaisija 133 mm

Valonlähde: 3 x max 60 W kanta E14 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Materiaali: Plafondin runko on maalattua metallia, koristeet ovat maalattua metallia ja lasia

Rungon väri: Espresso (tumma kahvin ruskea)

Kattoplafondi

Tyylikäs valaisin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokahuoneeseen tai aulaan. Sisusta tällä metallirunkoisella ja lasilla koristellulla varrellisella plafondilla ja luo tunnelmaa kotiin tai julkiseen tilaan. Tässä varrellisessa plafondissa on tyylikäs espresson värinen runko, josta roikkuu samaan espresson väriin maalattuja metallisia tankoja ja kirkkaita lasisia puikkoja. Jokaisen metallitangon päässä on lisäksi kirkas lasipallo. Plafondissa on paljon kauniita yksityiskohtia ja valo kulkee upeasti lasiosien lävitse. Laadukas ja aikaa kestävä valaisin.

Plafondi soveltuu loistavasti myös tilaan, jossa tarvitaan paljon valoa. Valaisimessa voi käyttää kolmea teholtaan 60W olevaa lamppua.

Tämän plafondin kanssa samaan tuoteperheeseen kuuluu myös seinävalaisin, riippuvalaisin, kattovalaisin ruokapöydän päälle sekä iso kattokruunu. Tuoteperheen valaisimilla voit siis valaista isommankin kokonaisuuden. Jos haluat lisätietoja näistä valaisimista, ota yhteyttä.

Valaisinvalikoimamme

Tutustu myös verkkokaupassamme muihin valikoimamme plafondeihin. Päivitämme jatkuvasti verkkokauppaamme ja lisäämme sinne uusia tuotteita. Jos et löydä sopivaa plafondia sivuiltamme, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, etsimme sopivan plafondin ja myös muut tarvittavat valaisimet. Tuomme maahan suuren määrän valaisimia ja valikoimamme on todella suuri. Osa tuotteista löytyy heti varastosta, muiden toimitusaika vaihtelee 1 vk – 8 vk valaisimen mallista ja valmistajasta riippuen.