Suuri kullanvärinen antiikkityylinen kattokruunu

5 791,00 

Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeitta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms.).

Tuotetunnus (SKU): W 121 Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Suuri kullanvärinen kattokruunu antiikkityyliin.

Tuotetiedot

Mitat:

  • Halkaisija 110 cm
  • Korkeus 100 cm

Materiaali: Tämä suuri kullanvärinen antiikkityylinen kattokruunu on valmistettu metallista ja puusta. Takorautaiset sirot lehdykät koristavat valaisimen varsia.

Väri: Kuvassa oleva kattokruunu on metalliosiltaan kullanvärinen, puuosat on patinoitu. Valaisinta voi tilata useassa eri värissä ja eri värejä voi myös yhdistellä. Ohessa on esitelty myös vaihtoehtoiset värit.

Valonlähde: 18 x max 42 W, kanta E14

Toimitusaika: 6-8 vk. Kattokruunu valmistetaan aina tilauksesta väritoiveiden mukaan ja toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Paino: 17,4 kg

Valmistusmaa: Italia

Valmistaja: Lucienne Monique

Vanhantyylinen ”antiikki” kruunu

Tämä todella suuri kattokruunu on valmistettu Italiassa käsityönä 1800-luvulta olevan kattokruunumallin mukaan.

Jos etsit hieman pienempää kattokruunua kuin tämä suuri kullanvärinen antiikkityylinen kattokruunu, tutustu halkaisijaltaan 80 cm olevaan samantyyppiseen malliin täällä Vanhantyylinen kattokruunu.

Koska Lucienne Moniquen valaisimet valmistetaan tilauksesta ja täysin käsityönä, saamme teetettyä joustavasti myös pieniä muutoksia kattokruunuihin. Joihinkin heidän tuotteisiinsa voit tutustua laajemmin myös täällä Lucienne Monique.

Toimimme Lucienne Moniquen edustajana ja maahantuojana Suomessa. Myymälässämme voit tutustua heidän kuvastoonsa ja meillä on Tampereen myymälässämme myös muutamia mallivalaisimia nähtävillä.

Lucienne Moniquen tuotteissa on persoonallista ilmettä ja käsityön leima. Nämä upeat valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Italiassa Firenzen lähellä.