Käsintaottu käsijohde kaiteeseen (tuote 9605 ja 9606)

115,90 144,60 

Mitat:

  • Pituus n. 2300 mm
  • Koko 44×12 (mm) tai 55×12 (mm)

Materiaali: Hitsattava käsintaottu teräs, käsijohde on pintakäsittelemätön. Koska tuote on käsin työstetty, jokainen tuote on yksilöllinen.

Paino: n. 9,5 kg (9605) ja 11,85 kg (9606)

Valmistusmaa: Italia

Toimitusaika: Tuotetta löytyy yleensä varastosta. Voit varmistaa varastotilanteen meiltä ennen tilausta. Mikäli tuotetta ei ole heti varastossa toimitusaika 1-6 vk. Suuremmat määrät on mahdollista toimittaa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Tuote on verkkokaupassamme ostettavissa vain noutotuotteena. Jos tarvitset kuljetusta, ota yhteyttä, etsimme edullisimman vaihtoehdon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Käsijohden kaiteeseen. Käsintaottu johde kaiteeseen ja seinälle.

Käsintaottu käsijohde kaiteeseen

  • Pituus n. 2300 mm. Koska johde taotaan käsin, mitta saattaa hieman vaihdella.
  • Materiaalin koossa on 2 vaihtoehtoa; leveys 44 mm / paksuus 12 mm ja leveys 55 mm / paksuus 12 mm

Toimitusvaihtoehdot:

Tuote voidaan joko noutaa meidän varastolta tai voimme etsiä edullisimman vaihtoehdon toimitukselle. On myös mahdollista, että koko toimitus lähetetään suoraan Italian tehtaalta. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaideosia on suurempi määrä. Tällöin toimitus saadaan nopeammin perille kustannustehokkaasti.

Käsijohteeseen on saatavilla myös samalla tavalla työstetyt käsijohteen päät joko sisänpäin taittuvana tai ulospäin kaartuvana. Sisäänpäin taittuva käsijohteen pää on tilattavissa verkkokaupastamme, tuotenumero 9623 (leveys 44 mm) ja 9624 (leveys 55 mm). Muihin malleihin voit tutustua TAKORAUTAOSIEN KUVASTOSSA . Nämä tuotteet on tilattavissa sähköpostiste tai puhelimitse. Tiedustele toimitusaika erikseen.

Yleistä kaideosista ja kaiteiden valmistuksesta

Kaideosat

Meiltä löydät kaikki kaideosat niin ulkokaiteeseen kuin sisäkaiteeseenkin. Laadukkaat yläjohteet ja alajohteet, pystyosat / pystypinnat, paksummat tangot kaiteen alkuun ja loppuun sekä kiinnikkeet ja koristelaput laajasta valikoimastamme. Paljon erilaisia kaidepinnoja ja päätytankoja valmistettuna sileästä ja taotusta materiaalista. Voit yhdistellä kaikkia valikoimamme takorauta- ja valurautaosia keskenään.

Kaiteen valmistus

Kaideosat hitsataan kasaan, jonka jälkeen kokonaisuus voidaan maalata pulverimaalilla. Jos kaide tulee ulkokäyttöön, se on hyvä myös joko sinkkimaalata tai kuumasinkitä ennen pulverimaalausta.

Voit lukea lisää aiheesta blogistamme:

Ideoita siitä, mihin kaikkeen valikoimamme osia voit käyttää, voit lukea täältä:

Jos tarvitset apua kaideosien määrän laskemisessa, ota yhteyttä, autamme mielellämme. Perussääntönä kaidepinnojen määrälle suojaavassa kaiteessa on se, että 100 mm x 100 mm kuutio ei saa mennä pystyosien läpi.  Ja korkeus suojaavassa kaiteessa 900 mm ylöspäin riippuen pudotuksen suuruudesta kyseisessä kohdassa.