Yleistä Linie Design matoista

Vuonna 1980 perustettu tanskalainen Linie Design on pohjoismaiden suurin käsintehtyjen mattojen valmistaja. Linie Designin valikoimasta löydät upeita vastuullisesti valmistettuja mattoja skandinaaviseen tyyliin. Luonnonmateriaaleista valmistetut matot ovat käsintehtyjä ja niistä huokuu ainutlaatuisuus sekä korkea laatu.

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Linie Design – skandinaavista designiä kotiin.

Linie Design -matot

Linie Designin upeilla käsintehdyillä matoilla luot skandinaavista tyyliä kotiisi. Tanskalaisen Linie Designin matot ovat myyntimenestys jo yli 60 maassa.

Kaikki matot ovat tunnettujen pohjoismaisten suunnittelijoiden suunnittelemia ja intialaisten käsityöammattilaisten valmistamia. Linie Designin matot valmistetaan hyvissä työoloissa ihmisoikeuksia kunnioittaen. Yritys onkin mukana eurooppalaisessa mattoalalla toimivassa Care & Fair -järjestössä. Järjestön jäsenenä yritys auttaa torjumaan laitonta lapsityövoimaa ja auttaa parantamaan mattoja valmistavien työntekijöiden ja heidäin perheidensä elinoloja Intiassa, Nepalissa ja Pakistanissa. Tällä hetkellä järjestö tukee 10 koulua, 6 aikuiskoulutuskeskusta sekä 3 päiväkotia Intiassa. Vuoden 2008 puolivälistä lähtien Linie Design on ollut täysin mukana tukemassa koulua, joka onkin nimetty Linie Design Schooliksi.

Linie Design

Yrityksen filosofia on täyttää koteja esteettisyydellä ympäri maailmaa. Siksi kauniille matoille on ominaista visuaalinen viehättävyys, korkea laatu ja erinomainen toiminnallisuus. Ammattitaito, rehellisyys, vaatimattomuus ja asiakaskeskeisyys ovat Linie Designin liiketoiminnan avainsanoja. Linie Designin matot ovatkin myyntimenestys jo yli 60 maassa.

Ihmisoikeuksien lisäksi ympäristöstä huolehtiminen on tanskalaisyritykselle tärkeää. Yritys haluaa leikata ympäristöpäästönsä minimiin ja heidän tuotteensa valmistetaan ympäristölait ja paikallinen ympäristö huomioiden. Tuotantojätteet käsitellään ympäristöystävällisesti ja turvallisesti sekä tuotannosta ympäristöön aiheutuvat päästöt ovat tarkoin valvottuja.

Linie Design -matto on varma valinta kun haluat upeaa vastuullisesti tuotettua skandinaavista designiä kotiin.

Tutustu Linie Designin koko mattomallistoon täällä HANDMADE SCANDINAVIAN RUGS