Art Deco kattovalaisin

Art deco valaisin sopii moneen paikkaan

Osta laadukas Art Deco kattovalaisin Portiikista! Art Deco tyyli on suosittu suuntaus trenditietoisten sisustajien sekä sisustusalan ammattilaisten keskuudessa. Tyyli sai alkunsa Ranskassa ensimmäisen ja toisen maailmansodan välisenä aikana. Maailmanlaajuiseen tietoisuuteen tyyli nousi Pariisin maailmannäyttelyn myötä vuonna 1925 ja sen kulta-aika kesti aina 1930-luvun loppuun saakka. Kyseessä oli vuosikymmen, jolloin käytettiin sulavalinjaisia ja geometrisiä muotoja sekä rohkeita voimakkaita värejä. Art Decon suosio levisi nopeasti ja se vaikutti muun muassa arkkitehtuuriin, muotoiluun ja sisustamiseen. Tyyliä pidetäänkin hyvää makua osoittavana, toimivana ja tyylikkäänä sisustussuuntauksena.
 
Art deco on vertaansa vailla oleva tyyli, joka on täynnä luksusta, taidokasta muotoilua sekä laadukkaita ja näyttäviä materiaaleja. Tästä syystä Art Decoa onkin pidetty vaurauden ja hienostuneen maun symboolina. Tyyli ei olekaan läsnä vain arkkitehtuurissa ja sisustuksessa vaan se on näkynyt vahvasti myös muualla taiteessa, kuten esimerkiksi koruissa, tekstiileissä, julisteissa ja muodissa.
 
Valaisimissa Art Deco näkyy erityisesti puhtaina, virtaviivaisina ja moderneina linjoina sekä porrastettuina muotoina. Myös rytmikäs ja särmikäs muotokieli ovat avainasemassa. Art Deco on saanut vaikutteita Afrikan ja Egyptin luonnosta sekä faaraoiden palatseista. Art decolle tyypillisiä aiheita ovat myös kaikki eläinaiheiset teemat sekä trooppiset lehtikuviot ja palmut. Valaisimissa onkin usein paljon tarkoin suunniteltuja yksityiskohtia sekä taidokasta materiaalien käyttöä ja yhdistelyä. Art Deco tyylille ominaisia materiaaleja ovat alumiini, ruostumaton teräs ja muovi sekä ekslusiivisenä lisänä esimerkiksi nahka, puu ja marmori. Toisinaan tyylissä näkyy myös Tiffany lasia ja funkkis valaisimien vaikutteita. Tyypillisiä värejä ovat muun muassa kiillotettu ja kiiltävä kromi sekä messinki.
 
Meiltä löydät upeat Art Deco kattovalaisimet tilaan kuin tilaan. Trendikkäät valaisimet ovat näyttävyytensä ansiosta erinomainen sisustuselementti. Maahantuomme paljon upeita ja laadukkaita Art Deco kattovalaisimia, joten huomioithan, että verkkokaupassa on vain osa näistä hurmaavista taideteoksista. Jos et löydä sivuiltamme etsimääsi, ota meihin yhteyttä, me autamme sinua löytämään sopivan valaisimen.

Näytetään kaikki 3 tulosta