Kristallikruunut

Kristallikruunut vievät kodin sisustamisen arjen yläpuolelle! Valikoimastamme löydät niin klassiset kristallikruunut, pussikruunut kuin modernit kristallikruunut laadukkailla kristalleilla varustettuna. Kristallikruunu saa tilan näyttämään oitis arvokkaammalta ja tuo siihen ylellistä tunnelmaa. Tilaa laadukkaat kristallikruunut helposti ja luotettavasti suoraan verkkokaupastamme. Monet valikoimamme kristallikruunuista on saatavilla useassa eri koossa. Jos sivuillamme ei ole sinulle sopivaa kristallikruunua, ota yhteyttä, me etsimme sinulle valikoimastamme sopivan!

.

Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Kerroksellinen pussikruunu Boston

  Kerroksellinen pussikruunu Boston

  1 489,00 3 647,00 

  Tyylikäs pussikruunu, jonka runko on pinnoitettu 24 kt kullalla ja jossa on huippulaadukkaat 24% lyijykristallit. Tämä kristrallikruunu on saatavilla myös kromin tai kuparin värissä.

  Tuotteesta on saatavilla monta kokoa pienestä halkaisijaltaan 30 cm pussikruunusta aina suureen halkaisijaltaan 100 cm kruunuun. Kristallikruunut ovat tilattavissa suoraan verkkokaupastamme kahta suurinta kokoa lukuunottamatta. Jos olet kiinnostunut näistä suurista kruunuista tai kuparin värisistä kristallikruunuista, ota yhteyttä.

  Kristallit toimitetaan erikseen pakattuna ketjuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Kristallit on helppo ripustaa runkoon kristalliketjuissa valmiina olevilla pienillä koukuilla.

 • Kristallikruuunu kritallikruunut

  Kristallikruunu

  2 302,00 

  Kristallikruunu

  Tyylikäs italiassa valmistettu kristallikruunu olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

  Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms., ks värivaihtoehdot tuotekuvan alta).

   

 • Kristallikruunu 1800 luku, kullanvärinen kruunu, kultainen kattokruunu

  Kristallikruunu 1800-luvun mallin mukaan

  2 793,00 

  Kristallikruunu

  Kristallikruunu on valmistettu käsityönä Italiassa 1800-luvun mallin mukaan. Valaisin voidaan valmistaa eri väreissä.

  Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeitta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms.).

 • Pussikruunu, kristallikruunu, empire kristalikruunuja. Suuri kristallikruunu, pieni kristallikruunu.

  Kristallikruunu Milano

  795,00 3 570,00 

  Kristallikruunu Milano, josta on saatavilla pieni, keskikokoinen ja suuri pussikruunu. Alla tuotetiedoissa tarkemmin.

  Laadukas kristallikruunu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, aulaan tai julkiseen tilaan, kuten esimerkiksi hotelliin tai ravintolaan. Upea kristallikruunu, jossa on 24% lyijykristallit. Väreinä kulta ja kromi. Kristallit toimitetaan erikseen pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Kruunua on saatavilla myös 100cm halkaisijalla, tilaukset [email protected]

  HUOM! Kuvissa kristallikruunu ainoastaan värissä kulta.

  Haluatko nopean toimituksen? Varastossamme on tällä hetkellä kullanväriset halkaisija 50 cm ja 60 cm kattokruunut, jotka voimme lähettää tilausta seuraavana arkipäivänä.

 • Kristallikruunu rokokoo

  Kristallikruunu Mozart

  649,00 1 762,00 

  Laadukas ja ylellinen kristallikruunu valaisee tilan ja vangitsee katseet. Valaisin on saatavilla kuudessa eri koossa eli pienemmät kristallikruunut halkaisijaltaam 30 cm ja 40 cm, keskikokoiset 50 cm ja 60 cm sekä suuret 80 cm ja 100 cm. Koot halkaisija 80 cm ja 100 cm ovat tilattavissa ottamalla meihin yhteyttä, [email protected]

  Kattokruunun kristallit toimitetaan erikseen pakattuina kristalliketjuina, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksessa. Kristalliketjut on helppo ripustaa runkoon ketjuissa valmiina olevien koukkujen avulla. Meiltä voi myös tarvittaessa hankkia kasaamispalvelun paikan päälle.

  Kuvissa kattokruunu on 24 karaatin kullalla vaikka kyseinen pussikruunu on tilattavissa täältä verkkokaupasta myös kromin värisenä.

 • Kristallivalaisin, 20-luku kristallikruunu, isot kristallikruunut, isot kristallivalaisimet

  Kristallivalaisin Modena

  1 880,00 2 630,00 

  Upea kristallivalaisin, joka sopii moneen tilaan kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, saliin tai vaikka pukeutumishuoneeseen.

  Valaisimessa on erittäin laadukkaat 30% lyijykristallit ja se on rungon osalta tilattavissa kullattuna, maalattuna esimerkiksi kullan väriin (RAL -värit mahdollisia) tai kromin värisenä.  Kristallit toimitetaan erikseen pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi

  Verkkokaupassamme on tilattavissa muutamia versioita tästä huippulaadukkaasta kristallikruunusta, muut koot saat tilattua ottamalla yhteyttä meihin. Kuvissa maalattu valaisin on koossa halkaisija 60 cm ja 24k kullattu valaisin koossa 70 cm.

 • Laadukas kristallikruunu Saga

  Laadukas kristallikruunu Saga

  856,00 5 185,00 

  Kristallikruunu useassa koossa

  Suuri ja laadukas kattokruunu on saatavilla kullan tai kromin värisenä.

  Huom: Kromin värisenä tilattaessa kuva verkkokaupassamme kullan värisestä valaisimesta.

  Kristallit on pakattu toimituksessa erikseen.

   

   

 • Empire valaisin. Empire kristallikruunu.

  Laadukas kristallikruunu Vienna

  Upea kristalli kattokruunu suureenkin tilaan. Kuvan kristallikruunussa on 30% lyijykristallit ja runko on päällystetty 24k kullalla.

  Kristallikruunu on saatavilla useassa eri koossa ja myös erilaisilla rungon käsittelyillä. Alla muutamia hintaesimerkkejä:

  • Halkaisija 50 cm, kullattu runko 24k, hinta 1820 eur
  • Halkaisija 60 cm, kullattu runko 24k, hinta 2290 eur
  • Halkaisija 80 cm, kullattu runko 24k, hinta 4946 eur
  • Halkaisija 50 cm, kromattu runko, hinta 1440 eur
  • Halkaisija 60 cm, kromattu runko, hinta 1780 eur
  • Halkaisija 80 cm, kromattu runko, hinta 3840 eur

  Kristallikruunu, josta löytyy sopiva koko sekä pieneen että isoon tilaan. Tämä kristallivalaisin sopii niin saliin, olohuoneeseen, eteiseen ja eteisaulaan kuin makuuhuoneeseenkin.

  Toimitusaika: Noin 4 viikkoa

  Kristallivalaisimen tilaukset sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta Ota yhteyttä

 • Moderni pussikruunu, kuparin värinen kattokruunu

  Moderni pussikruunu Leona

  Moderni pussikruunu kuparin värisellä kehyksellä ja laadukkailla 24 % PbO lyijykristalleilla.

  Hieman leveämpi sileä kehys tuo tähän pussikruunuun modernia twistiä. Jokaiseen kolemesta kehyksestä on upotettu useita kristalleja.

  Kristallikruunu on saatavilla myös kullan tai kromin värisellä viimeistelyllä sekä useassa  eri koossa aina 30 cm halkaisijasta 100 cm halkaisijaan asti. Jos hauat tilata muun värin, mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

 • Pitkänmallinen kristallikruunu Elysée

  Pitkänmallinen kristallikruunu Champs-Élysées

  870,00 1 070,00 

  Huipputyylikäs pitkänmallinen kristallivalaisin laadukkailla 30% lyijykristalleilla.

  Kuvan kristallikruunussa on 24 kt kullattu runko, mutta se on saatavilla myös kromin värisellä rungolla, lisätiedot kysyttäessä.

 • VIktoriaaninen kristallikruunu.

  Viktoriaaninen kattokruunu

  2 340,00 
  Upea kristallikruunu viktoriaaniseen tyyliin.
  Kristallikruunun korkeus on 58 cm ja halkaisija 39 cm.
  Valaisimen valonlähteenä on 4 x max 42 W, kanta E14. Valonlähteitä ei toimiteta valaisimen mukana.
  Valaisin valmistetaan tilauksesta ja sitä on mahdollista tilata myös muissa väreissä kuin kuvan kulta. Myös ketjun pituuteen voi tilausvaiheessa vaikuttaa.
  Valmistaja: Lucienne Monique, Italia
Products not found.