JAB Anstoetz matot

JAB matot vakiokokoisena ja mittatilauksena. JAB matot valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, kuten viskoosista, villasta, villa-sisalista, sisalista ja polyamidista. Väripaletti on laaja aina valkoisesta ja beigen eri sävyistä vihreään, punaiseen, keltaiseen sekä moniin muihin trendikkäisiin väreihin.

Näytetään tulokset 1–12 / 22

 • Julkisen tilan matto JAB Shadow, matto temppukouluun, matto urheilutilaan, matto urheilukäyttöön, urheilumatto

  JAB matot – Yleistä

  Jab -mattoja on saatavilla sekä vakiokokoisena että mittatilauksena. Rullasta leikattavat mittatilausmatot voidaan valmistaa jopa 4 metrin leveyteen, joissakin malleissa aina 5 metriin asti. Maton pituudelle ei ole rajoituksia.

  Matto voidaan leikata suoraan rullasta seinästä seinään kokolattiamatoksi (wall-to-wall -matto) tai se voidaan viimeistellä lanka-, puuvilla-, nahka-, Alcantara- tai nupukkikantilla. Osa matoista on mahdollista valmistaa myös ilman näkyvää kanttausta.

  Mattojen materiaalina on mm. viskoosi, villa, villa-sisal, sisal ja polyamidi. Väreinä löytyy valkoinen, beige kaikissa sävyissään, vihreä, punainen, sininen, keltainen ja monet muut trendikkäät värit.

  Matot hinnoitellaan neliöhinnoin. Hinta vaihtelee materiaalin ja käytettävän kantin/reunaviimeistelyn mukaan. Annamme mielellämme tarjouksen matosta, ilmoita meille maton malli, koko ja haluttu kanttaus tai viimeistely, niin laskemme hinnan.

 • JAB Champ matto

  JAB Champ matto

  JAB Champ matto on ylellinen ja pehmeä mestariluomus. Täydellinen matto olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Mattoa voidaan käyttää myös kun etsinnässä on matto julkiseen tilaan.

  Champ matto on tilattavissa kokolattiamattona, suoraan rullasta leikattuna sekä erilaisilla kanttauksilla viimeisteltynä. Hinta vaihtelee neliöiden ja kanttauksen mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 500 cm

  Materiaali: 100% polyester

  Väri: 8 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Cool kokolattiamatto

  JAB Cool matto

  JAB Cool matto on tyylikäs kokolattiamatto, joka on kestävä ja monipuolinen valinta mihin tahansa tilaan. Soveltuu erinomaisesti myös julkisiin tiloihin. Saatavilla jopa 15 eri värissä.

  Cool matto on tilattavissa suoraan rullasta leikattuna tai vaihtoehtoisesti erilaisilla kanttauksilla viimeisteltynä. Hinta vaihtelee kanttauksen mukaan, kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 15 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Cosmic matto

  JAB Cosmic matto

  JAB Cosmic matto on ylellinen ja pehmeä luksus matto, joka on saatavilla 9 eri värissä. Monipuolinen ja kestävä matto kotiin tai julkiseen tilaan.

  Cosmic matto on tilattavissa suoraan rullasta leikattuna tai vaihtoehtoisesti erilaisilla kanttauksilla huoliteltuna. Hinta vaihtelee maton viimeistelyn mukaan, kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 9 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Fame matto, JAB pehmeä matto, pehmeä matto, harmaa matto

  JAB Fame matto

  JAB Fame matto on ylellinen ja pehmeä velour matto, joka on saatavilla 17 upeassa värissä. Laadukas matto soveltuu monipuolisten ominaisuuksiensa ansioista niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Matto on viimeistelty tahroja hylkiväksi.

  Fame matto on saatavilla suoraan rullasta leikattuna tai vaihtoehtoisesti erilaisilla kanttauksilla viimeisteltynä. Hinta vaihtelee kanttauksen mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 17 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Gobi matto

  JAB Gobi matto on laadukas ja monipuolinen polyamidimatto, joka soveltuu sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Matto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi jumppakouluun, trikkaus- ja akrobatiasaliin tai mihin tahansa muuhun urheilutilaan, jossa matolta vaaditaan pehmeyttä ja kestävyyttä. Gobi matto täyttää julkitilojen matoille asetetut vaatimukset.

  Gobi matto on saatavilla suoraan rullasta ilman kanttausta sekä viimeisteltynä esimerkiksi lanka-, tekstiili- tai nahkakanttauksella. Hinta vaihtelee reunan viimeistelyn mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 7 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Jamaica sisal matto

  JAB Jamaica sisal matto

  JAB Jamaica matto on suurta suosiota nauttinut laadukas sisalmatto. Tästä JAB matosta on saatavilla 15 eri värivaihtoehtoa.

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% sisal

  Väri: 15 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • LEGEND matto JAB

  JAB Legend matto

  JAB Legend matto on erittäin pehmeä ja monipuolinen matto. Täydellinen valinta olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Matto soveltuu käytettäväksi myös työhuoneessa toimistotuolin kanssa sekä kodin porrasmattona.

  Legend matto on saatavilla kokolattiamattona, suoraan rullasta leikattuna tai erilaisilla kanttauksilla varustettuna. Hinta vaihtelee edellä mainittujen mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 15 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • Julkisen tilan matto, JAB Sands matto

  JAB Sands matto

  JAB Sands matto on erittäin laadukas ja tyylikäs valinta niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Kestävä matto soveltuu myös ulkokäyttöön. Saatavilla 5 eri väriä.

  Sands matto on tilattavissa suoraan rullasta sekä erilaisilla kanttauksilla viimeisteltynä. Hinta vaihtelee viimeistelyn mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polypropeeni

  Väri: 5 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Savanna matto

  JAB Savanna matto

  JAB Savanna matto on hurmaavan pehmeä luomus, joka on kestävä ja monipuolinen valinta mihin tahansa kodin tilaan. Soveltuu kohtuullisen kulutuksen rajoissa myös julkisiin tiloihin. Saatavilla 8 eri väriä.

  Savanna matto on tilattavissa kokolattiamattona, suoraan rullasta leikattuna tai vaihtoehtoisesti erilaisilla kanttauksilla viimeisteltynä. Hinta vaihtelee kanttauksen mukaan, kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 8 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB ANSTOETZ matto Shadow

  JAB Shadow matto

  JAB Shadow matto on monipuolinen ja tyylikäs polyamidimatto, joka on suunniteltu soveltuvaksi niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Shadow matto on erinomainen valinta esimerkiksi akrobatiasaliin, temppukouluun, trikkaussaliin tai muuhun urheilutilaan. Shadow matto täyttää julkitilojen matoille asettamat vaatimukset.

  Shadow matto on saatavilla suoraan rullasta ilman kanttausta kokolattiamattona sekä viimeisteltynä esimerkiksi lanka-, tekstiili- tai nahkakanttauksella. Pyydä tarjous hinnoista!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 100% polyamidi

  Väri: 8 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

 • JAB Zoom matto ruskea

  JAB Zoom villasisal matto

  JAB Zoom matto on laadukas villa-sisal matto, joka sopii kodin kaikkin tiloihin. Maton materiaali hylkii likaa ja soveltuu näin ollen moneen paikkaan, myös eteiseen tai aulatilaan. Matto on allergiaystävällinen.

  Zoom matto on saatavilla rullasta leikattuna ilman kanttausta sekä esimerkiksi lanka-, tekstiili- tai nahkakanttauksella viimeisteltynä. Hinta vaihtelee viimeistelyn mukaan, pyydä tarjous!

  Tuotetiedot

  Rullan leveys: 400 cm

  Materiaali: 60 % sisal, 40 % villa

  Väri: 6 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)