Aita/kaide Positano 2 m

Tyyliltään ilmava ja kevyt aita, joka soveltuu myös kaiteeksi. Aitaa pihasi tällä pelkistetyllä aidalla tai rakenna aidanteeksi puutarhaan. Elementin leveys 2 m ja korkeus 1 m, myös muut koot mahdollisia.

Kuvan aita-elementti on maalattu pulverimaalilla mustaksi. Verkkokaupastamme voit tilata elementtejä ilman pintakäsittelyä. Jos haluat tilata aitaa pintakäsiteltynä, ota yhteyttä, annamme tarjouksen kokonaisuudesta.

Tolpat tilataan erikseen.

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Aita tolpilla (kuvassa) on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Joka toinen aitatanko kiinteällä koristeella ja joka toinen ilman koristetta, materiaali halkaisija 12 mm.

Vaakaosuudet: Aidan yläreunassa ja alareunassa on sileää materiaalia oleva johde. Yläosassa sileä kupera käsijohde ja alhaalla latta.

Mitat: Leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa myös muun kokoisena. Pystyosien väliin jäävä tila on 100 mm eli täyttää myös rakennusmääräykset silloin, kun kaide toimii suojaavana kaiteena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on 30×8 latta, jonka lävitse tolpat ja elementit kiinnitetään toisiinsa. Tolpissa on valmiina reiät elementtien kiinnitystä varten. Elementit ja tolpat tilataan aina erikseen. Kuvan koristepallollinen tolppa on koossa 30×30. Tolppa voidaan valmistaa kiinnityslapulla tai suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun. Voimme myös tarvittaessa muokata esimerkiksi viimeiseksi asennettavaa aita- tai kaide-elementtiä lyhyemmäksi tarpeen mukaan.

Kaikki aita-elementtimme on mahdollista tilata seuraavasti:

  • Ilman pintakäsittelyä
  • Pulverimaalilla maalattuna
  • Kuumasinkittynä ja pulverimaalilla maalattuna

Lisätiedot: Tämä aita-elementti soveltuu hyvin myös esimerkiksi kaiteeksi ja rajaamaan terassia tai muuta valittua aluetta pihassa. Lisäksi aita rajaa kauniisti vaikkapa puutarhan ja sitä voidaan käyttää myös köynnösten tai pensaiden tukena joko pidempänä pätkänä tai lyhyenä aidanteena. Takorautainen aita on helppohoitoinen ja tarvittaessa sen puhdistus onnistuu vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Valmis aita-elementti

Takorautainen aita on laadukas ja pitkäaikainen ratkaisu kiinteistön turvaksi. Aitaelementti toimii myös näkösuojana pihalle ja antaa viimeistellyn vaikutelman kiinteistöstä.

Kuten myös tämä aita tolpilla tai ilman tolppia, kaikki ilman pintakäsittelyä olevat aitaelementit ovat tilattavissa suoraan verkkokaupastamme. Koska pintakäsittelyvaihtoehtoja on varsinkin värien osalta useita, annamme tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Voit myös itse sinkittää ja maalauttaa elementit haluamallasi tavalla.

Tutustu myös muihin valmisaitoihimme valmiit aita-elementit-sivulla.

Mittatilausaita

Eikö sivuiltamme löytynyt mieleistä aita-elementtiä? Ei hätää, valmistamme upeat ja laadukkaat aidat myös mittatilaustyönä. Pyydä meiltä tarjousta!

Ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää aitaelementeistämme. Yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan klikkaamalla tästä. Ota yhteyttä niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!