Takorauta-aita Milano 2 m

Upea käsintaotuista pystyosista ja käsijohteesta valmistettu takorauta-aita. Tällä pitkäikäisellä ja laadukkaalla aidalla rajaat pihasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Pyydä tarjous erikseen, jos haluat tilata aitaa maalattuna tai kuumasinkittynä ja maalattuna. Pintakäsittelemättömät elementit ovat ostettavissa verkkokaupastamme suoraan.

Kuvan aita on maalattu pulverimaalilla mustaksi. Tolpat eivät automaattisesti sisälly toimitukseen vaan ne on tilattavissa erikseen.

Tuotetunnus (SKU): Milanoaita Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Takorauta-aita – Kuvan takorautainen aitaelementti Milano on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Vuoronperään käsintaottu tanko yhdellä ja kahdella pallokoristeella.

Vaakaosuudet: Yläreunassa käsintaottu johde koossa 40×15 (mm), alareunassa kulmista taottu latta koossa 30×8 (mm).

Mitat: Leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa myös muun kokoisena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on pienet reiällä varustetut kiinnityslaput, joiden lävitse kiinnitys tolppiin ja seuraavaan elementtiin tulee. Tolpat on tilattavissa erikseen. Kuvan tolppa on koossa 30×30 ja tolpan päässä on koristepallo, alaosassa kiinnityslappu rei’illä. Tolppa voidaan valmistaa myös suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun.

Lisätiedot:

Voit tilata verkkokaupastamme pintakäsittelemättömät elementit ja tolpat suoraan noudettavaksi varastoltamme. Jos haluat tilata elementit joko pulverimaalilla maalattuna tai sekä kuumasinkittynä että pulverimaalilla maalattuna, ota yhteyttä, annamme tarjouksen erikseen. Maalin väreinä voi olla esimerkiksi musta, harmaa tai valkoinen.

Jos tarvitset kuljetusta tuotteille, ota yhteyttä, etsimme edullisimman ratkaisun kuljettaa elementit kohteeseen.

Valmis aitaelementti

Rajaa pihasi laadukkailla aitaelementeillä nopeasti ja edullisesti. Takorauta-aita on kaunis reunus pihan ympärille, aidanteeksi tai rajaamaan vaikkapa terassia. Valikoimamme muihin valmiisiin aitaelementteihin pääset tutustumaan tästä. Näihin valmiiksi suunniteltuihin elementteihin on mahdollista tehdä halutessaan myös pieniä muutoksia.

Mittatilauksena valmistettu aitaelementti

Jos näistä malleista mikään ei ole sopiva, voimme valmistaa elementit myös muista takorauta- ja metalliosistamme. Kaikista pystyosista voidaan valmistaa aitaa ja aitaan on mahdollista lisätä erilaisia koristeosia. Kaideosat ovat pääsääntöisesti 1 m korkeita, mutta varsinaisia aita-osia löytyy aina 2 m korkeuteen asti. On myös mahdollista valmistaa aita esimerkiksi taotusta tai sileästä tangosta ja laittaa aidan pystyosan päähän nuolenkärki tai keihäänkärki. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan kestämään kaikenlaisissa olosuhteissa. Valmistamme halutessasi myös aitaan sopivat portit.

Lisää aiheesta

Lisää aiheesta voit lukea Portiikin sisustusblogista. Postauksista ”Mitä kaikkea ihanaa voit rakentaa takorautaosistamme” ja ”Miten valmistat valmiita tuotteita valikoimamme takorautaosista” saat lisää vinkkejä ja ideoita aitaa suunniteltaessa. Lue postaukset ja inspiroidu!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiisi sopiva aitaelementti!