Aita-elementit

.

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Aita tolpilla, kaide sisälle tai ulos.

  Aita/kaide Positano 2 m

  Tyyliltään ilmava ja kevyt aita, joka soveltuu myös kaiteeksi. Aitaa pihasi tällä pelkistetyllä aidalla tai rakenna aidanteeksi puutarhaan. Elementin leveys 2 m ja korkeus 1 m, myös muut koot mahdollisia.

  Kuvan aita-elementti on maalattu pulverimaalilla mustaksi. Verkkokaupastamme voit tilata elementtejä ilman pintakäsittelyä. Jos haluat tilata aitaa pintakäsiteltynä, ota yhteyttä, annamme tarjouksen kokonaisuudesta.

  Tolpat tilataan erikseen.

 • Aita-elementti mustana tai harmaana, aitaelementissä on koristetankoja.

  Aitaelementti Venice 2 m

  Aitaa pihasi näillä laadukkailla aita-elementeillä nopeasti ja edullisesti. Kauniisti viimeistelty aitaelementti, jossa koristelatta tankojen molemmin puolin sekä elementin ylä- että alareunassa.

  Verkkokaupastamme on tilattavissa suoraan pintakäsittelemättömät aidat (leveys 2 m ja korkeus 1 m) noudettavaksi varastoltamme. Jos haluat tilata aidan pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetuksen elementeille, ota yhteyttä, tarjoamme nämä erikseen tapauskohtaisesti. Aita on mahdollista maalata esimerkiksi mustaksi, harmaksi tai valkoiseksi, maalin alle voidaan tehdä kuumasinkitys. Aita voidaan valmistaa myös erikokoisena.

  Tolpat tilataan erikseen.

 • Rauta aita, takorautaaita. Aita valurautaa.

  Korkea takorautainen musta aita

  Kuvan musta takorautainen aita on valmistettu omakotitalokohteeseen. Aidalla rajattiin osa tonttia ja saatiin näin selkeyttä pihaan. Aidan rakentamisessa käytettiin valmisaitaelementtejä, jotka yhdistettiin aidaksi tolpilla.

  Tämän mustan aidan pintakäsittelynä on kuumasinkitys ja sen päällä on julkisivulaatuinen mattamusta pulverimaali.

 • Metalliaita koristeella, takorauta aita, valurautainen aita.

  Metalliaita Roma 2 m

  Laadukas ja edullinen metalliaita isolla koristeella. Tällä pitkäikäisellä aidalla rajaat pihasi helposti ja tyylikkäästi. Huoltovapaa aita kestää aikaa ja vaativiakin sääolosuhteita, kun se pintakäsitellään asianmukaisesti.

  Tolpat voidaan toimittaa esimerkiksi koossa 30×30 (mm) ja kiinnityslapulla tai pitkällä alaosuudella, jolloin ne voidaan valaa betoniin.
 • Rauta-aita, valurauta aitaelementti puutarhaan.

  Rauta-aita Napoli 2 m

  Tyylikäs ja pelkistetty rauta-aita Napoli rajaamaan pihaa tai puutarhaa. Tilaa pintakäsittelemättömänä koossa: leveys 2 m, korkeus 1 m kätevästi verkkokaupastamme. Jos haluat aidan pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetusta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Tolppakokoja on valittavissa useita ja ne voidaan sisällyttää samaan toimitukseen.

 • Musta aita koristeilla on takorautaa ja maalattu pulverimaalila.

  Takorauta-aita Capri 2 m

  Kaunis ja laadukas metallinen aitaelementti. Tuotteissa on hyvä hinta/laatu-suhde. Voit tilata maalaamattoman aitaelementin verkkokaupastamme. Jos haluat, että hoidamme myös tuotteiden pintakäsittelyn ja kuljetuksen kohteeseen, ota yhteyttä, annamme näistä tarjouksen erikseen. Hintaan vaikuttaa valittu pintakäsittely ja tilattavien elementtien määrä.

  Tolpat tilataan erikseen. Valittavana on useita eri tolppakokoja.

 • Tkorauta-aita tontin ympärille rajaamaan puutarhaa, musta metalliaita.

  Takorauta-aita Milano 2 m

  Upea käsintaotuista pystyosista ja käsijohteesta valmistettu takorauta-aita. Tällä pitkäikäisellä ja laadukkaalla aidalla rajaat pihasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Pyydä tarjous erikseen, jos haluat tilata aitaa maalattuna tai kuumasinkittynä ja maalattuna. Pintakäsittelemättömät elementit ovat ostettavissa verkkokaupastamme suoraan.

  Kuvan aita on maalattu pulverimaalilla mustaksi. Tolpat eivät automaattisesti sisälly toimitukseen vaan ne on tilattavissa erikseen.

 • Takorautainen aita nuolenkärjillä on kestävä ratkaisu pihan ympärille.

  Takorautainen aita Luxemburg 2 m

  Upea takorautainen aita nuolenkärjillä. Tällä aidalla rajaat pihasi tyylikkäästi ja helposti. Voit tilata aitaelementit ilman pintakäsittelyä suoraan verkkokaupastamme. Jos haluat elementit pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetuksen, ota yhteyttä, tarjoamme kokonaisuuden erikseen!

  Hinta riippuu valittavasta pintakäsittelystä (kuumasinkitys, maalaus/väri) ja myös käsiteltävien elementtien määrästä.

  Aidan tolpat on tilattavissa erikseen. Suosittu tolppakoko 30×30 (mm).

 • Valurauta-aita on saatavilla elementteinä, joista rakennat helposti kestävän aidan.

  Valurauta-aita Firenze 2 m

  Metalliaita, jonka jokaisessa pystyosassa on valurautainen holkki. Aita on tilattavissa suoraan verkkokaupastamme ilman pintakäsittelyä. Koska valittu väri ja määrä vaikuttavat hintaan, tarjoamme tarvitaessa pintakäsittelyn ja kuljetuksen erikseen.  Ota yhteyttä!

  Tolpat on tilattavissa erikseen.

   

Products not found.