Valurauta-aita Firenze 2 m

Metalliaita, jonka jokaisessa pystyosassa on valurautainen holkki. Aita on tilattavissa suoraan verkkokaupastamme ilman pintakäsittelyä. Koska valittu väri ja määrä vaikuttavat hintaan, tarjoamme tarvitaessa pintakäsittelyn ja kuljetuksen erikseen.  Ota yhteyttä!

Tolpat on tilattavissa erikseen.

 

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Valurauta-aita – Kuvan metallinen aitaelementti on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Aitatanko halkaisija 12 mm koristeholkilla, tangon yläpäässä on pieni koristepallo (pystyosa tuotekoodi 8005-145E + valurautainen holkki tuotekoodi 9134).

Muita vaihtoehtoja aitatangolle:

  • Suora sileä tanko ilman holkkia.
  • Suora sileä tanko, holkin tilalla kierre.

Vaakaosuudet: 30×8 latta, jossa reiät pystyosia varten.

Mitat: Valurauta-aita leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa useassa eri koossa.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on kiinnityslaput, joiden lävitse kiinnitys tolppiin tapahtuu. Tolpat tilataan erikseen. Kuvan tolppa on koossa 30×30, tolpan päässä on koristepallo ja alaosassa kiinnityslappu. Tolppa voidaan valmistaa myös suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun.

Takorautaiset ja valurautaiset aitaelementit

Rajaa pihasi upeilla ja kestävillä takorautaisilla ja valurautaisilla aitaelementeillä nopeasti ja edullisesti. Pitkäikäinen aita tuo suojaa pihaasi ja pitää ulkopuoliset loitolla. Takorautainen aita on tyylikkyytensä lisäksi myös erittäin käytännöllinen kun haluat pitää lapset ja lemmikit näköetäisyydellä. Kun elementti pintakäsitellään asianmukaisesti se kestää vaativiakin sääolosuhteita ja tällöin aita tuo suojaa pihallesi vuosikaudet. Voit tilata aitaelementit suoraan verkkokaupastamme ilman pintakäsittelyä. Voimme myös hoitaa pintakäsittelyn puolestasi joko teettämällä aitaan pulverimaalaus tai sekä kuumasinkitys että pulverimaalaus. Aita voidaan maalata mihin väriin tahansa, mutta perusväreinä on musta, harmaa ja valkoinen.

Tutustu myös muihin aitaelementtimalleihimme sivulla valmiit aitaelementit. Näihin valmiiksi suunniteltuihin elementteihin voidaan tehdä pieniä muutoksia. Hinta pysyy muutoksista huolimatta samana mikäli elementtien määrä on vähintään 10 kpl. Valmistamme myös aitaan sopivat portit.

Mittatilauksena valmistetut valurauta- ja takorauta-aidat

Suunnittelemme ja valmistamme myös mittatilauksena persoonalliset sekä laadukkaat aidat, portit ja kaiteet. Valmistamme upeat aidat pintakäsittelyineen asennusvalmiiksi tuotteiksi asti. Mittatilausaidat ovat myös aina yhdistettävissä valmiisiin aitaelementteihin. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan kestämään kaikenlaisissa olosuhteissa.

Lisää aiheesta

Käy myös lukemassa aiheesta lisää Portiikin sisustusblogista. Saat lisää ideoita ja inspiraatiota postauksista ”Mitä kaikkea ihanaa voit rakentaa takorautaosistamme” ja ”Miten valmistat valmiita tuotteita valikoimamme takorautaosista”. Lue postaukset ja ota parhaat vinkit talteen!

Ota yhteyttä

Älä epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää. Ota meihin siis rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä kaunis ja aikaa kestävä kokonaisuus!