Metalliaita Roma 2 m

Laadukas ja edullinen metalliaita isolla koristeella. Tällä pitkäikäisellä aidalla rajaat pihasi helposti ja tyylikkäästi. Huoltovapaa aita kestää aikaa ja vaativiakin sääolosuhteita, kun se pintakäsitellään asianmukaisesti.

Tolpat voidaan toimittaa esimerkiksi koossa 30×30 (mm) ja kiinnityslapulla tai pitkällä alaosuudella, jolloin ne voidaan valaa betoniin.
Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Metalliaita koristeella on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Aitatangot 12 x 12 (mm), tangon yläpäässä on pieni koristepallo.

Koristeosa: Aitaelementin keskellä on 380 mm x 380 mm kokoinen koristeosa. Myös muut koristeet mahdollisia.

Vaakaosuudet: Vaakasuorana osana on 30×8 kokoinen latta, jossa on reiät aitatankoja varten.

Mitat: Leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa myös muun kokoisena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on pienet kiinnityslaput, joiden lävitse tolpat ja elementit kiinnitetään toisiinsa. Tolpat tilataan aina erikseen. Kuvan koristepallollinen tolppa on koossa 30×30. Tolppa voidaan valmistaa kiinnityslapulla tai suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun.

Toimitusaika: Jos tuotetta ei löydy suoraan varastostamme, toimitusaika on noin 3-4 viikkoa.

Valmis aitaelementti

Metalliaita koristeella on kaunis ja viimeistelty tapa aidata piha tai terassi. Metallisen aitaelementin keskellä on C-koristeista muodostettu pyöreämuotoinen koriste, joka on viimeistelty vielä pienemmillä koristeosilla. Pitkäikäinen aita kestää vuodesta toiseen. Kun aita pintakäsitellään asianmukaisesti, aita on täysin huoltovapaa ja kestää hyvin meidän vaativimmatkin ilmasto-olosuhteet. Pintakäsittelyksi suosittelemme joko pulverimaalia tai kuumasinkki + pulverimaali -yhdistelmää, jolloin ennen maalausta aita upotetaan kuumaan sinkkiin. Kuumasinkityksen jälkeen tuotteesta poistetaan ylimääräinen sinkki ja sinkkiroiskeet. Elementti hiekkapestään vielä ennen maalausta riittävän tarttumisen aikaansaamiseksi.

Muihin valmisaitoihimme pääset tutustumaan tästä.

Mittatilausaita

Etkö löytänyt sivuiltamme tarpeisiisi sopivaa aitaelementtiä? Valmistamme myös tarvittaessa aidat täysin mittatilauksena. On myös mahdollista yhdistää mittatilausaitaa ja valmiita aitaelementtejä kauniiksi kokonaisuudeksi. Erittäin laadukkaat tuotteemme valmistetaan kestämään kaikenlaisissa olosuhteissa. Valmistamme myös aitaan sopivan portin.

Takorautaosat

Toimitamme myös pelkkiä osia, kun haluat hitsata tai teettää valmiin tuotteen osista itse. Suosituimpia takorautaosia voit kätevästi tilata myös suoraan verkkokaupastamme. Takorautaosien laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Lue lisää

Kiinnostuitko aiheesta? Voit lukea lisää sisustusblogistamme. Blogipostaukset ”Miten valmistat valmiita tuotteita valikoimamme takorautaosista” ja ”mitä kaikkea ihanaa voit valmistaa takorautaosistamme” ovat hyödyllisiä kun suunnittelet aidan hankkimista. Lue postaukset ja inspiroidu!

Ota yhteyttä

Sopii kohteeseesi sitten mittatilausaita tai valmis aitaelementti, ota rohkeasti yhteytä, autamme sinua mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa! Yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan tästä.