Rauta-aita Napoli 2 m

Tyylikäs ja pelkistetty rauta-aita Napoli rajaamaan pihaa tai puutarhaa. Tilaa pintakäsittelemättömänä koossa: leveys 2 m, korkeus 1 m kätevästi verkkokaupastamme. Jos haluat aidan pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetusta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tolppakokoja on valittavissa useita ja ne voidaan sisällyttää samaan toimitukseen.

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Rauta-aita – aitaelementti Napoli on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Pystyosana 12 x12 (mm) aitatangot, joiden päässä on pieni pallo. Joka toisessa aidan pystyosassa on koristeholkki. Pystyosien väliin jäävä etäisyys on noin 100 mm.

Vaakaosuudet: Ylä- ja alareunassa on vaakasuoraan 30×8 latta, jonka lävitse pystyosat menevät.

Mitat: Elementin leveys on 2 m ja korkeus 1 m. Elementti voidaan valmistaa myös muilla mitoilla.

Pintakäsittely: Pulverimaali tai kuumasinkitys + pulverimaali. Aita on mahdollista maalauttaa eri väreillä: musta, harmaa, valkoinen. Myös erikoisvärit mahdollisia.

Kiinnitys: Aitaelementin kummassakin päässä on reiällä varustetut kiinnityslaput, joiden läpi kiinnitys tolppaan ja seuraavaan elementtiin tapahtuu. Elementti on myös mahdollista kiinnittää jo valmiina olevaan tolppaan.

Tolpat: Aidan tolpat tilataan erikseen. Tolppia on saatavilla siten, että alaosassa on kiinnityslappu, jossa reiät. Näillä kiinnityslapuilla tolppa voidaan kiinnittää joko muurin päälle tai muuhun kiinteään alustaan kuten valuun. On myös mahdollista tilata tolpat suoralla alaosalla, jolloin tolppa voidaan upottaa valuun.

Väri: Kuvan aita on maalattu pulverimaalilla mustaksi, mutta aidan voi tilata myös muissa väreissä.

Valmiit aitaelementit

Takorautainen aita on tyylikäs ja kestävä ratkaisu kiinteistön turvaksi. Takorauta-aita tuo lisäksi näkösuojaa pihalle ja antaa viimeistellyn vaikutelman kiinteistölle. Aita rajaa kauniisti puutarhan ja sitä voidaan käyttää myös köynnösten tai pensaiden tukena joko pidempänä pätkänä tai lyhyenä aidanteena. Rauta-aita on ajaton ja pitkäikäinen hankinta sekä täysin huoltovapaa aita. Tarvittaessa takorautaisen aidan puhdistus onnistuu vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Valikoimassamme on monia valmiiksi suunniteltuja aita-elementtejä. Valittavanasi on tällöin leveys, korkeus, välitolpat eri kiinnityksillä, sekä pintakäsittely ja väri. Pääset tutustumaan myös muihin takorautaisiin aitoihimme klikkaamalla tästä. Näihin malleihin voidaan tarvittaessa tehdä myös pieniä muutoksia.

Mittatilausaita

Takorautainen aita on mahdollista valmistaa tarpeidesi mukaan myös täysin mittatilauksena. Tällöin on käytettävissä kaikki valikoimamme takorautaosat, joihin voit tutustua täällä. Mittatilauksena tehtyjen aitojen seuraksi voidaan halutessa valmistaa myös esimerkiksi samaan tyyliin sopiva käyntiportti tai ajoportti.

Pintakäsittelemättömät elementit ovat tilattavissa suoraan verkkokaupastamme. Jos haluat elementit pintakäsiteltyinä, pyydä tarjous tarvitsemastasi kokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulle heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan klikkaamalla tästä.