Aitaelementti Venice 2 m

Aitaa pihasi näillä laadukkailla aita-elementeillä nopeasti ja edullisesti. Kauniisti viimeistelty aitaelementti, jossa koristelatta tankojen molemmin puolin sekä elementin ylä- että alareunassa.

Verkkokaupastamme on tilattavissa suoraan pintakäsittelemättömät aidat (leveys 2 m ja korkeus 1 m) noudettavaksi varastoltamme. Jos haluat tilata aidan pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetuksen elementeille, ota yhteyttä, tarjoamme nämä erikseen tapauskohtaisesti. Aita on mahdollista maalata esimerkiksi mustaksi, harmaksi tai valkoiseksi, maalin alle voidaan tehdä kuumasinkitys. Aita voidaan valmistaa myös erikokoisena.

Tolpat tilataan erikseen.

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Aitaelementti Venice on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Koristetanko ja suora tanko 12 mm x 12 mm, tangon molemmissa päissä on pieni koristepallo.

Vaakaosuudet: 30×6 kokoinen koristelatta pystyosin molemmin puolin ylhäällä ja alhaalla.

Mitat: Leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa myös muun kokoisena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, kuvan aita on matta musta. Kaikki värit ovat mahdollisia lisähinnasta.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on kiinnityslaput, joiden lävitse elementti voidaan kiinnittää tolppin. Aitaelementti voidaan kiinnittää myös valmiiden tolppien väliin.

Lisätiedot: Kuvan metalliset aitatolpat on tilattavissa erikseen. Tolppa on koossa 30×30, tolpan päässä on koristepallo ja alaosassa kiinnityslappu. Tolppa voidaan valmistaa myös suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun. Aitatolppa on mahdollista tilata myös ilman koristepalloa tai jollain muulla koristeella. Kaikki käytettävissä olevat osat löytyvät sivuiltamme kohdasta Takorautaosat.

Voit tilata suoraan verkkokaupastamme Venice -aitaelementtiä ilman pintakäsittelyä noudettavaksi Hankkion varastoltamme. Jos haluat maalatun tai kuumasinkki + maali -pintakäsitellyn aidan, pyydä tarjous erikseen haluamallasi värillä ja määrällä. Jos haluat tilata aitaa omien mittojen mukaan, aitaelementtiä voidaan valmistaa myös muun kokoisena aina 1500 mm korkeuteen asti. Leveydellä ei ole rajoituksia, mutta aidan tuenta on hyvä olla noin 2 m välein.

Muut aitaelementit ja takorautaosat

Laajasta valikoimastamme löydät myös monia muita erilaisia toimivia ja laadukkaita aitaelementtejä. Laadukkaasta materiaalista valmistetulla aitaelementillä rajaat pihasi tyylikkäästi ja se tuo huolitellun sekä viimeistellyn vaikutelman kiinteistölle. Kaunis aitaelementti tuo käytännöllisyytensä lisäksi myös hyvän näkösuojan ja nostaa pihasi arvoa. Mittatilauksena tilattu aita voidaan valmistaa missä tahansa haluamassasi mitassa (korkeus, leveys). Pintakäsittelemättömät elementit voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Jos haluat elementit pintakäsiteltyinä, pyydä tarjous tarvitsemastasi kokonaisuudesta.

Tutustu valikoimamme aitamalleihin: mittatilausaidat ja valmiit aitaelementit.

Lue lisää

Voit lukea aiheesta lisää myös sisustusblogistamme. Miten valmistat valmiita tuotteita valikoimamme takorautaosista ja mitä kaikkea ihanaa voit valmistaa takorautaosistamme ovat takorautaosia käsitteleviä blogipostauksiamme. Laajaan valikoimaan takorautaosia pääset tutustumaan suoraan klikkaamalla tästä. Lue postaukset ja inspiroidu!

Ota yhteyttä

Sopii kohteeseesi sitten mittatilausaita tai valmis aitaelementti, ota rohkeasti yhteytä, autamme sinua mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa! Yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan tästä.