Takorautaosat – Mitä kaikkea ihanaa voit rakentaa valikoimamme takorautaosista

Takorautaosat -käyttökohteet

Ajattelin tässä vähän kertoa mitä kaikkea ihanaa voit meidän takorauta- ja koristeosista rakennella. Osat siis hitsataan kasaan ja kokonaisuus sitten pintakäsitellään valmiina tuotteena. Lisää näistä pintakäsittelyasioista löydät blogikirjoituksesta Miten valmistat valmiita tuotteita valikoimamme takorautaosista.

Ja välttämättähän osia ei tarvitse edes hitsata, erilaisia upeita koristeosia voit käyttää ihan sellaisenaan. Ehkäpä pelkkä maalaus tai muu pintakäsittely riittää esimerkiksi isoihin takorautakoristeisiin tai portinpäällys koristeisiin, joita voi ripustaa vaikkapa  ihan sellaisenaan seinälle.

Tässä alla muutamia kohteita, joissa me olemme näitä meidän osia käyttäneet:

  • Muurin päälle tulevat aidanteet ja aidan korotukset. Kiviaidan päälle tehtävät matalatkin elementit antavat suojaa pihaasi ja rajaavat kauniisti tontin.
  • Maasta asti lähtevät mittatilausaidat, valmiit aitapaneelit ja niihin liittyvät portit. Portti voi olla varustettuna myös porttiautomatiikalla. Automatiikkaa on saatavilla sekä 2-lehtiisiin portteihin että sivulle liukuvaan leveämpään porttilehteen. Pyydä meiltä tarjous myös porttiautomatiikasta.
  • Kaiteet sisälle rappuun tai rappukuilun reunoille. Suosittuja ovat myös seinälle asennettavat käsijohteet.
  • Kaiteet ulos rappuun tai terassille.
  • Erilaiset koriste-elementit sisustamiseen sisällä ja ulkona. Useampia koristeosia yhdistelemällä voit rakentaa esimerkiksi kauniita ja persoonallisia seinäkoristeita sisätiloihin tai köynnöstukia puutarhaan. Isompi takorautaosa jo ihan sellaisenaan on kaunis yksityiskohta sisustuksessa. Joko yksittäisen koristeosan tai useamman yhteen hitsatun osan kokonaisuuden voi myös maalata.
  • Takorautaosat on myös paljon käytetty materiaali kalusteissa. Erilaiset ruokapöydät, sohvapöydät, sivupöydät, naulakot ja kenkätelineet ovat olleet suosittuja käyttökohteita.
  • Ovikatokset ja ovilipat saavat myös persoonallista ilmettä valikoimamme takorautaosia käytettäessä.

Similar Posts