Mittatilausaidat

.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • kaide muurin päälle, aita muurin päälle

  Aita muurin päälle

  Aita muurin päällä Kuvan aita muurin päälle on valmistettu asiakkaalle mittatilauksena. Malli on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa siinä vaiheessa, kun tolpat ja muuri olivat jo olemassa. Pintakäsittelynä on kuumasinkitys ja mattamusta pulverimaali. Mittatilausaita suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, jolloin myös tarvittava korkeus on valittavissa vapaasti esimerkiksi olemassa olevien tolppien mukaan kuten tässä kuvan projektissakin tehtiin. Aidan päälle…

 • Rauta aita, takorautaaita. Aita valurautaa.

  Korkea takorautainen musta aita

  Kuvan musta takorautainen aita on valmistettu omakotitalokohteeseen. Aidalla rajattiin osa tonttia ja saatiin näin selkeyttä pihaan. Aidan rakentamisessa käytettiin valmisaitaelementtejä, jotka yhdistettiin aidaksi tolpilla.

  Tämän mustan aidan pintakäsittelynä on kuumasinkitys ja sen päällä on julkisivulaatuinen mattamusta pulverimaali.

 • Valurautainen aita, valurauta aita musta takorauta.

  Musta aita, valurauta ja takorauta

  Pystypinnainen valurautaa ja takorautaa yhdistelevä aita rajaa pihan kauniisti. Kestävyydessään ekologinen valinta pihaan tai puutarhaan.

 • Musta rautaaita takorautaa.

  Musta takorautainen aita

  Kuvan musta takorautainen aita on suunniteltu omakotitalon puutarhaan. Aita valmistettiin mittatilauksena samoin kuin aitaan sopiva portti.

 • Takorautainen musta kaide Museokeskus Vapriikissa.

  Musta takorautakaide, museokeskus Vapriikki

  Mittatilauskaide Vapriikin ravintolaan.

 • Aita kartanon terassilla. Terassin kaide.

  Taottu aita – takorautainen aita

  Kuvan kaide / aita valmistettiin mittatilauksena Dragsfjärdin kartanoon. Kyseistä tuotetta voidaan siis yhtä hyvin käyttää sekä aitana että kaiteena.

  Aita on valmistettu käsintaotuista osista hitsaamalla. Aitaan haettiin menneen ajan tunnelmaa, jotta aita sulautuisi hyvin ympärillä oleviin rakennuksiin ja muuhun  miljööseen.

  Pintakäsittelynä aidassa on sinkkimaali + pulverimaali, joten se on hyvinkin pitkäikäinen.

   

Products not found.