Korkea takorautainen musta aita

Kuvan musta takorautainen aita on valmistettu omakotitalokohteeseen. Aidalla rajattiin osa tonttia ja saatiin näin selkeyttä pihaan. Aidan rakentamisessa käytettiin valmisaitaelementtejä, jotka yhdistettiin aidaksi tolpilla.

Tämän mustan aidan pintakäsittelynä on kuumasinkitys ja sen päällä on julkisivulaatuinen mattamusta pulverimaali.

Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Musta aita rajaa omakotitalon pihan

Rakensimme aitaa tontin reunalle valmiselementillä, joka valittiin 1,2 m korkeaksi. Aidan pystyosissa on koriste joka toisessa osassa ja hieman lisänäyttävyyttä saatiin lisäämällä aidan alkuun ja loppuun takorautainen kaartuva koriste. Näin aita päättyy ja loppuu kauniisti.

Aidan alle tehtiin perustukset ja koska maasto oli polveilevaa, tehtiin valu portaittain. Näin aita seuraa sulavasti maaston muotoja. Tolpat kiinnitettiin valuun ja elementit kiinnitettiin tolppiin. Tolpiksi valittiin  30 mm x 30 mm koristetolpat, joiden päässä on pallot ja alaosassaan reiillä varustetut kiinnityslaput.

Tässä aidassa käytettiin kahta elementtipituutta eli 2000 mm ja 1250 mm. Elementit voidaan valmistaa tarvittaessa myös muihin pituuksiin. Annettu hinta on elementin pituus 2000 mm. Tolpat on tilattava erikseen.

Tähän omakotitalokohteeseen valittiin musta aita, mutta aita voidaan pintakäsitellä myös muihin väreihin kuten eri harmaan sävyihin tai valkoiseksi.

Aitaelementtimallit – aitamallit

Olemme suunnitelleet muutamia valmisaitamalleja. Näitä aitoja voidaan valmistaa myös eri pituuksilla ja korkeuksilla kuten tämän omakotitalon aita. Tutustu suunnittelemiimme aitamalleihin täällä AITAMALLEJA.