Takorautainen aita Luxemburg 2 m

Upea takorautainen aita nuolenkärjillä. Tällä aidalla rajaat pihasi tyylikkäästi ja helposti. Voit tilata aitaelementit ilman pintakäsittelyä suoraan verkkokaupastamme. Jos haluat elementit pintakäsiteltynä tai tarvitset kuljetuksen, ota yhteyttä, tarjoamme kokonaisuuden erikseen!

Hinta riippuu valittavasta pintakäsittelystä (kuumasinkitys, maalaus/väri) ja myös käsiteltävien elementtien määrästä.

Aidan tolpat on tilattavissa erikseen. Suosittu tolppakoko 30×30 (mm).

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Takorautainen aita – takorautainen aitaelementti nuolenkärjillä on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Aidassa pystyosana on taottu nuolenkärkitanko 12×12 (mm) (nuolenkärjen tuotekoodi 9013). Nuolenkärki liittyy tankoon viimeistellysti nuolenkärjen alla olevalla pallokoristeella.

Vaakaosuudet: Aitaelementissä on vaakasuorassa kooltaan 30 x 6 taottu latta aitatankojen molemmin puolin sekä aidan yläreunassa että alareunassa.

Mitat: Leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan halutessa valmistaa myös muun kokoisena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta. Aitaelementti voidaan lisäksi myös sinkkimaalata pulverimaalin alle.

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa sekä ylhäällä että alhaalla on kiinnityslaput, joiden lävitse elementit kiinnitetään tolppaan ja toisiinsa.

Aidan tolpat on tilattavissa erikseen. Kuvan tolppa on koossa 30×30, tolpan päässä on koristepallo ja alaosassa kiinnityslappu. Tolppa voidaan valmistaa myös suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun. Tolppa on mahdollista valmistaa myös ilman pallokoristetta.

Valmiit aitaelementit

Takorautainen aita on laadukas ja kestävä ratkaisu kiinteistön turvaksi. Tämän lisäksi se antaa kauniin, tyylikkään ja viimeistellyn vaikutelman kiinteistölle. Takorauta-aita on myös erittäin helppohoitoinen ja se kestää hyvin aikaa. Takorautaisen aidan puhdistus onnistuu kätevästi ja nopeasti vain vedellä huuhtoen.

Valikoimassamme on monia valmiiksi suunniteltuja aita-elementtejä. Valittavanasi on tällöin leveys, korkeus, välitolpat eri kiinnityksillä, sekä pintakäsittely ja väri. Pääset tutustumaan myös muihin takorautaisiin aitoihimme klikkaamalla tästä. Näihin malleihin voidaan tarvittaessa tehdä myös pieniä muutoksia.

Mittatilausaita

Takorautainen aita on mahdollista valmistaa myös täysin mittatilauksena. Tällöin on käytettävissä kaikki valikoimamme takorautaosat, joihin voit tutustua täällä. Mittatilauksena tehtyjen aitojen seuraksi voidaan halutessa valmistaa myös esimerkiksi samaan tyyliin sopiva käyntiportti tai ajoportti.

Pintakäsittelemättömät elementit ovat tilattavissa suoraan verkkokaupastamme. Jos haluat elementit pintakäsiteltyinä, pyydä tarjous tarvitsemastasi kokonaisuudesta.

Lue lisää

Voit myös lukea blogistamme ajatuksia takorautatuotteiden valmistuksesta ja pintakäsittelystä. Kyseiseen postaukseen pääset suoraan klikkaamalla tästä.

Takorautainen aita voidaan pintakäsitellä aivan samalla tavoin kuin mikä tahansa muu ulkokäyttöön tuleva metallituote. Aita voidaan maalata pelkästään pulverimaalilla, mutta se voidaan parempaa korroosionkestävyyttä tavoiteltaessa myös kuumasinkitä tai maalata sinkkimaalilla varsinaisen pulverimaalin alle.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulle heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan klikkaamalla tästä.