Harmaa rahi / penkki napeilla

430,00 480,00 

Rahin / penkin mitat:

  • Leveys 45 cm
  • Pituus 120 cm
  • Korkeus 48 cm (rungon korkeus 43 cm)

Runko: Pulverimaalattua metallia, väri valkoinen

Istuinosa: Vaahtomuovipehmuste

Huom! Molemmissa kuvissa rahissa on napit, toinen tilausvaihtoehto on muuten kuvan mukainen, mutta ilman nappeja.

Rahi / penkki on omaa DesignbyJo mallistoamme ja se voidaan valmistaa myös muilla mitoilla. Tämän lisäksi kangas on valittavissa laajasta valikoimastamme (mm. kaikki Designers Guild, Lauritzon’s ja JAB -kankaat). Runko voidaan maalata haluttuun väriin.

Jos haluat tilata mittatilausrahin, ota yhteyttä.

Valmistamme rahit Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Valmistamme paljon erilaisia kalusteita kuten raheja, sängynpäätyraheja, naulakoita, sivupöytiä ja ruokapöytiä mittatilauksena. Kuvan rahi on omaa DesignbyJo mallistoamme, jossa suunnittelun lähtökohtana on ollut asiakkaiden toiveet. Tuote on valmistettu Suomessa. Rahi on muunneltavissa myöhemmin myös eri ympäristöön ja värimaailmaan sopivaksi, sillä meiltä voit hankkia erikseen rahin kansiosan haluamallasi kankaalla.

Rahi / penkki sopii hienosti käytettäväksi esimerkiksi eteisessä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa vaikkapa sängynpäätyrahina. Sängynpäätyrahin päälle on helppo laskostaa sängynpeitto yön ajaksi, jolloin aamulla sängyn petaaminen helpottuu.

Standardiväreinä näissä penkeissä / raheissa on valkoinen runko ja kangasvaihtoehtoina valkoinen, harmaa tai beige Lauritzon’s kangas Yedi. Kangas on hyvin pehmeä ja miellyttävä (100% PES).