Kaidepinna Jugend (tuote 3560-045)

33,90 

Mitat:

  • Pituus 1000 mm
  • Leveys 80 mm
  • Materiaali 12×12 mm

Paino: 2,36 kg

Tuotekoodi: 3560-045

Toimitusaika: n. 2-3 arkipäivää

Valmistusmaa: Italia

Tuotetunnus (SKU): 3560-045 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kaidepinna Jugend-tyyliin.

Kaidepinna Jugend

Kaidepinna Jugend – Tässä suositussa jugend tyylisessä kaidepinnassa on vierekkäin kaksi halkaisijaltaan 12 mm taivutettua tankoa. Sileät kuperat koristepannat yhdistävät nämä kaksi pystyosaa sekä taivutetun osan ylä- että alapuolelta. Reunimmaisten kaideosien välissä on tanko, jonka molemmat päät on puristettu ympyräksi.  Kaidetangon keskellä pystyosien ylitse on myös taivutettu pantatanko viimeistelemässä kokonaisuutta.

Kaidepinna & käyttökohteet

Tämä kaideosa soveltuu käytettäväksi ulkokaiteessa, sisäkaiteessa, rappusten kaiteessa ulkona ja sisällä, sekä muissa metalli- ja takorautatuotteissa kuten portissa ja aidassa. Koska tämän kaiteen koristeosan kokonaispituus on 1 m, saadaan tällä valmistettua jo melko korkeaakin kaidetta varsinkin, jos jätetään hieman tilaa alajohteen alle. Tätä kaidepinnaa voi yhdistellä suoran 12 mm halkaisijaltaan olevan kaideosan kanssa kuten tässä valmistamasamme kaitessa JUGEND KAIDE

Monissa valmistamissamme kaiteissa on kaiteeseen lisätty pyöreäprofiilisia taottuja koristeosia kuten tässä kaiteesa VAALEA JUGEND KAIDE.

Valmistimme samaan kohteeseen myös näillä takorautaisilla koristeosilla kaiteen korotuksen, josta on nähtävillä kuva täällä KAITEEN KOROTUS.

Kaiteen suunnittelu ja valmistus

Autamme mielellämme kaiteen suunnittelussa, kaideosien valinnassa ja osien määrien laskennassa. Kaiteeseen tarvitaan yksinkertaisemmillaan käsijohde, alajohde ja pystypinnat. Lisäksi kaiteen päähän voidaan hitsata paksumpi päätytanko ja käsijohteen loppuun koristepää. Kaiteen viimeistelyyn on olemassa erilaisia osia kuten kiinnityslappuja.

Jos haluat valmistaa tai valmistuttaa kaiteen itse, toimitamme kaikki kaiteessa tarvittavat osat. Voimme myös toimittaa kaiteen asennusvalmiina, jolloin kohteessa jää tehtäväksi ainoastaan kaiteen kiinnitys seinään, lattiaan ja/tai rappuaukon kylkeen. Haluttaessa voimme tarjota myös asennusta. Teemme asennusta pääosin Pirkanmaan alueella. Joitakin asennuksia olemme myös tehneet pidemmällä.