Kattovalaisin Linara

1 362,00 

Musta kattovalaisin metallisilla säleiköillä ja korumaisella messingin värisellä rungolla. Nykyaikaiseen ja Mid-Century Modern sisustukseen.

Tuotetunnus (SKU): QN-LINARA-6P-BK Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Miltä kuulostaa musta kattovalaisin persoonallisella nyanssilla? Tämä upea ilmestys on valaistuna kuin todellinen spektaakkeli, joka luo ympärilleen rytmikkään varjokuvion ja tekstuurin. Kattovalaisimen messinkiviimeistely on kuin koru mattamustalle metallisella säleiköllä varustetulle varjostimelle. Tämä musta kattovalaisin pysäyttää katseet taatusti jo kaukaa!

Tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 504 mm
  • Halkaisija 660 mm

Ripustus: min. 636 mm – max. 1550 mm

Valonlähde: 6 x max 60W, E14 (ei kuulu toimitukseen)

Väri: musta, messinki

Materiaali: teräs

Musta kattovalaisin lisätiedot

Musta kattovalaisin, jonka metallisten säleiden välistä valo siivilöityy kauniisti ympäristöönsä luoden kaunista aineetonta tekstuuria. Tämä vastustamattoman upea valaisin on virkistävä luomus sekä nykyaikaiseen että Mid-Century modern sisustukseen. Valaisimen korkeus on säädettävissä aina 636 mm – 1550 mm välillä, joten sen saa helposti säädettyä sopivalle korkeudelle esimerkiksi ruokapöydän päälle ripustettaessa.

Kattovalaisimet

Olemme kattovalaisimien maahantuontiin erikoistunut sisustus verkkokauppa ja meiltä löydätkin monipuolisen valikoiman laadukkaita kattovalaisimia moneen tilaan. Eksklusiiviseen valikoimaamme pääset tutustumaan tästä.