Kristalliplafondi Modena

Moderni kristalliplafondi, jossa on myös menneen ajan havinaa. Yksinkertainen upea malli, jota voidaan valmistaa eri koossa halkaisijan ja korkeuden suhteen.

Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Mitat: Modena kristalliplafondi voidaan valmistaa useassa eri koossa. Kristalliplafondi voi olla halkaisijaltaan esimerkiksi 50 cm, 60 cm ja 80 cm. Kuvan valaisimen halkaisija on 80 cm.

Väri: Kuvassa rungon väri on kiiltävä kromi. Muut värit kulta ja harjattu kromi.

Kristallit: Plafondissa olevat laadukkaat 30% lyijykristallit ovat pituudeltaan 200 mm. Kristallikerroksia tässä halkaisijaltaan 80 cm olevassa valaisimessa on 4 kpl.

Tilaus & toimitus: Tuote on tilaustuote ja toimitusaika n. 4 vk

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, ota yhteyttä!

Tätä valaisinta voidaan valmistaa myös riippuvana mallina, jolloin kokonaiskorkeus on säädettävissä. Ripustus on tällöin 3 vaijerilla. Myymälässämme on tästä valaisimesta nähtävillä riippuva malli, jonka halkaisija on 60 cm ja siinä on myös 4 kerrosta kristalleja.

Valaisinvalikoima

Tutustu myös valikoimassamme oleviin muihin kristalliplafondeihin kuten perinteinen kristalliplafondi New Orleans, Amsterdam ja Roma tai koristeellinen plafondi.

Perinteisemmät plafondit voidaan valmistaa useassa eri koossa. Nämä mallit voidaan valmistaa myös varren kanssa, jolloin valaisin tulee hieman irti katosta. Varren pituus on myös valittavissa. Valaisimen rungon väri voi olla kulta, kiillotettu kromi tai harjattu nikkeli. Valaisimissa laadukkaat 30% lyijykristallit.

Koristeellisen plafondin halkaisija on 70 cm. Valaisin voidaan valmistaa joko Swarovskin kristalleilla tai lasikristalleilla. Tutustu myös muihin saman valmistajan kattoplafondeihin Lucienne Monique. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, annamme tarjouksen valaisimesta. Luciennen valaisimet voidaan valmistaa myös eri väreissä, jolloin voit valita sopivan värin tai väriyhdistelmän juuri parhaiten sisustukseesi sopivaksi.