Musta ranskalainen parvekekaide

680,00 

Valmistamme ranskalaiset parvekekaiteet mittojen mukaan.

Kuvan kaiteen kokonaisleveys 128 cm
Kiinnityskohtien välinen etäisyys 123 cm
Kiinnitys reunatankojen lävitse. Tangoissa korokepala valmiina.
Reunoissa tangot umpirautaa 30×30. Joka toinen pystypinna sileä ja joka toinen kierretty.
Kaide kuumasinkitty ja maalattu pulverimaalilla, väri mattamusta.

Kaide löytyy suoraan varastosta.

Tuotetunnus (SKU): SRPK Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Musta ranskalainen parvekekaide

Valmistamme laadukkaat ranskalaiset parvekekaiteet mittojen mukaan. Kaide voidaan valmistaa kiinnitettäväksi ikäänkuin aukon sisälle tai asennettavaksi ulkoapäin aukkoon siten, että kaide menee jonkin verran aukon reunojen ulkopuolelle. Kuvan ranskalainen kaide on tarkoitettu kiinnitetäväksi oviaukon tai ikkunan ylitse seinään.

Materiaali

Materiaalina ranskalaisissa parvekkeissa käytämme italialaisia maahantuomiamme takorautaosia ja sileästä materiaalista valmistettuja osia. Kaide voi näin ollen olla hyvinkin koristeellinen tai sitten yhtä hyvin täysin pelkistetty ja tyyliltään moderni. Kuvan melko yksinkertaisessa ja modernissa kaiteessa on joka toinen pystypinna kierretuu lähes koko matkaltaan ja joka toinen on sileä. Reunoissa on sileää umpirautaa olevat tangot, joihin on hitsattu lisäksi pienet korokepalat, jotta kaide ei tule ihan kiinni seinämateriaaliin vaan tuulettuu siitä välistä. Näin estetään myös veden valumista kaiderakenteesta seinää pitkin.

Pintakäsittely

Ranskalainen parvekekaide voidaan käsitellä kuten mikä tahansa muukin kaide, joka tulee ulkokäyttöön. Pulverimaali jo pelkästään on varsin kestävä kun pinta on ennen maalausta esikäsitelty oikein. Kun halutaan lisätä pinnan kestävyyttä korroosiota vastaan, voidaan tuote joko sinkkimaalata tai kuumasinkitä ennen pulverimaalausta. Tämä oheinen kaide on sekä kuumasinkitty että sen jälkeen maalattu pulverimaalilla mattamustaksi.