Kattovalaisin Hereford ulkokäyttöön

135,00 

Kattovalaisin ulkokäyttöön

Englantilaistyylinen kattovalaisin terassille, parvekkeelle tai kuistille. Tämä valaisin sopii erinomaisesti perinteiseen tyyliin, mutta halutessaan sen voi yhdistää modernimpaankin tyyliin, jolloin se tuo vastapainoa nykyaikaiselle arkkitehtuurille ja muotokielelle.

Tuotetunnus (SKU): BL13A-BLACK Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Perinteinen kattovalaisin Hereford ulkokäyttöön, mitat:

  • Korkeus: 260 mm
  • Halkaisija: 150 mm

Valonlähde: 1 x max 100 W kanta E27 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Materiaali: painevalettu alumiini, lasi

Väri: musta

Paino: 1,16 kg

Suojausluokka: IP23

Energialuokka: A – E

220 – 240 V

Perinteinen kattovalaisin ulkokäyttöön

Perinteistä tyyliä edustava kattovalaisin Hereford ulkokäyttöön, parvekkeelle tai terassille. Tämä englantilaistyylinen valaisin sopii myös moderniin tyyliin luoden vastapainoa nykyaikaiselle arkkitehtuurille ja muotokielelle. Perinteinen ulkovalaisin on valmistettu painevaletusta alumiinista ja lasista.

Viehättävään Hereford-tuoteperheeseen kuuluu myös riippuvalaisin, seinävalaisin, seinälyhty sekä jalallinen lyhtyvalaisin. Yhdistelemällä näitä ihastuttavia englantilaistyylisiä ulkovalaisimia valaiset niin pihan, puutarhan, parvekkeen kuin terassinkin tyylikkäästi ja tunnelmallisesti.

Pihavalaisimet

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia ulkokäyttöön sopivia valaisimia. Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää tuotteistamme tai et löydä sopivaa valaisinta verkkokaupasta, ota yhteyttä!