Riippuvalaisin Somerset

381,00 424,00 

Pyöreä lasinen riippuvalaisin, joka huokuu hienostuneisuutta. Valaisin on yhdistelmä perinteisen modernia ja klassista vintage-tyyliä. Loistava keittiövalaisin, joka kruunaa kulinaristiset hetkesi!

Tuotetunnus (SKU): QN-SOMERSET-P-C-HB Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Etsitkö modernia vintage valaisinta, joka hurmaa autenttisuudellaan? Tämä pyöreä lasinen riippuvalaisin on kuin luotu keittiön pöydän päälle valoa ja tunnelmaa tuomaan. Tämä tyylikäs riippuvalaisin viimeistelee tunnelmalliset ruokailuhetket!

Pyöreä lasinen riippuvalaisin tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 433 mm
  • Halkaisija 289 mm

Ripustus: min. 503 mm – max. 1294 mm

Valonlähde: 1 x max 60W, E27 (ei kuulu toimitukseen)

Väri: perinteinen messinki, harjattu nikkeli tai musta

Materiaali: teräs, kirkas kuplalasi. Saatavilla myös etsatulla opaalilasilla, kysy lisätietoja!

Paino:

Keittiö – sisustus & valaistus

Millainen on unelmiesi keittiö? Voit muokata keittiösi tyyliä helposti erilaisten yksityiskohtien avulla. Valaistus on yksi tärkeimmistä seikoista keittiön sisustusta ja tunnelmaa luodessa. Tämä pyöreä lasinen riippuvalaisin huokuu tyylikästä hienostuneisuutta ja on myös takuuvarma valinta jos etsit laadukasta keittiövalaisinta.

Lasinen riippuvalaisin

Lasinen riippuvalaisin, joka on saatavilla yksinkertaisella etsatulla opaalilasilla sekä tyylikkäällä kirkkaalla arkkitehtoonisella lasilla, jossa on satunnaisia pieniä kuplia. Riippuvalaisimen pyöreä varjostin kelluu virtaviivaisen kehyksen sisällä samalla kun sorvatut metallinupit lisäävät valaisimeen modernia rouheutta. Tämä klassinen riippuvalaisin on saatavilla myös kolmella toinen toistaan tyylikkäämmällä viimeistelyllä: perinteisellä messingillä, harjatulla nikkelillä ja joka tilaan sopivalla mustalla kehyksellä. Riippuvalaisimen korkeutta on mahdollista säätää aina 503 mm – 1294 mm välillä, jolloin se jättää pelivaraa täydellistä etäisyyttä metsästettäessä.