Kristallivalaisin Modena

1 880,00 2 630,00 

Upea kristallivalaisin, joka sopii moneen tilaan kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, saliin tai vaikka pukeutumishuoneeseen.

Valaisimessa on erittäin laadukkaat 30% lyijykristallit ja se on rungon osalta tilattavissa kullattuna, maalattuna esimerkiksi kullan väriin (RAL -värit mahdollisia) tai kromin värisenä.  Kristallit toimitetaan erikseen pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi

Verkkokaupassamme on tilattavissa muutamia versioita tästä huippulaadukkaasta kristallikruunusta, muut koot saat tilattua ottamalla yhteyttä meihin. Kuvissa maalattu valaisin on koossa halkaisija 60 cm ja 24k kullattu valaisin koossa 70 cm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kristalli valaisimet – Kristallivalaisin useassa koossa!

Kristallivalaisin Modena tuotetiedot:

Tätä kristallivalaisinta on saatavilla useassa koossa. Myös kehyksen väri on valittavissa seuraavista vaihtoehdoista: 24k kulta, RAL -väri esim. kultamaali ja kromi. Kristallien sisäpuolelle jäävät osat ovat kaikissa vaihtoehdoissa kromin väriset. Kaikissa valaisimissa on huippulaadukkaat 30% lyijykristallit.

Mitat:

Alla muutamia valaisimen kokovaihtoehtoja:

 • Kristallikruunu halkaisija 50 cm, korkeus 45 cm, 3 kerrosta kristalleja
 • Kristallikruunu halkaisija 60 cm, korkeus 45 cm, 4 kerrosta kristalleja
 • Kristallikruunu halkaisija 70 cm, korkeus 50 cm, 4 kerrosta kristalleja
 • Kristallikruunu halkaisija 80 cm, korkeus 50 cm, 4 kerrosta kristalleja

Kristallivalaisinta on mahdollista valmistaa myös suurempana. Erikoismittaiset suuret kristallikruunut hinnoitellaan erikseen. Isommat valaisimet on mahdollista toteuttaa 5 ja sitä isommilla kristallikerroksilla. Pyydä tarjous!

Kristallit:

 • Lyijypitoisuus 30%, valmistusmaa Itävalta
 • Kristallien korkeus 200 mm ja 250 mm
 • Kristallit toimitetaan erikseen pakattuna. Niissä on valmiina koukut, joista ne on helppo kiinnittää kehykseen.

Värivaihtoehdot:

 • Kulta (tällöin käsittelynä electroplating ja lakkaus)
 • RAL -värit, maalaus esim. kullanvärinen
 • Kromi

Valonlähde:

Kanta E14. Valaisimessa voidaan tavallisten lamppujen sijaan käyttää myös led-lamppuja. Lamppujen määrä riippuu valaisimen koosta ja siihen on mahdollista vaikuttaa tilausvaiheessa.

Ripustus:

Valaisimen ripustus tapahtuu ohuilla vaijereilla, jolloin valaisimen korkeutta voi säätää. Jos tarvitaan pidempi ripustus, sen korkeutta voidaan helposti muokata pidentämällä vaijereita ja sähköjohtoa jo valmistusvaiheessa. Valaisimen kuvussa on kiinnitysosa, josta koko valaisin ripustetaan kattoon. Suora johtokiinnitys.

Tilaaminen:

Tuote on tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta. Osa näistä kristallivalaisimista on tilattavissa suoraan verkkokaupastamme, mutta jos haluat muunnella tuotetta tai tilata toisen koon, ota yhteyttä, suunnitellaan juuri sinun kotiisi sopiva kristallikruunu.

Kuvan valaisimen halkaisija on 60 cm ja se on nähtävillä myymälässämme Tampereella juuri tässä kyseisessä koossa. Mallivalaisin on valmistettu 200 mm pituisilla kristalleilla ja kristalleja siinä on neljä kerrosta.

Käyttökohteet:

Olohuone, makuuhuone, sali, aula, walk-in closet, pukeutumishuone, eteinen.

Kristalliplafondi

Samasta valaisimesta on mahdollista tilata plafondimalli, jolloin valaisimen kiinnitys tulee suoraan kattoon ilman muuta ripustusta. Hinnat ovat samat plafondeille ja riippuvalle mallille. Valaisimen mitat ovat tällöin seuraavat:

 • Valaisimen halkaisija 50 cm, kokonaiskorkeus 45 cm
 • Valaisimen halkaisija 60 cm, kokonaiskorkeus  45 cm
 • Valaisimen halkaisija 80 cm, kokonaiskorkeus 50 cm

Tutustu myös muiden kristallivalaisimien valikoimaamme: KRISTALLIKRUUNUT

Muut laadukkaat kristallivalaisimet

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia tilaustuotteita, joita ei ole esitelty sivuillamme. Tule tutustumaan myymäläämme tai ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tutustu myös kylpyhuoneeseen suunniteltujen kristallivalaisimien valikoimaan: Kylpyhuoneen kristallivalaisimet

Upeat, persoonalliset ja koristeelliset kristallivalaisimet löydät Lucienne Moniquen valikoimasta tästä linkistä Lucienne Monique valaisimet.

Erilaisia kristalliplafondeja on myös esitelty sivuillamme kohdassa Kristalliplafondi.

Muihin valikoimamme kristallivalaisimiin voit tutustua valmistajien sivuilla esim. Eichholz, jonka valikoimasta löytyy useita eri malleja.