Seinäkello Nomon Rodon mini L

304,00 

Nomon -seinäkello Rodón mini L

Rodon mini L on moderni seinäkello, joka sopii hyvin monenlaiseen sisustustyyliin – kauniisti viimeistelty kello kotiin ja toimistoon. Kelloa on saatavilla valkoisilla, punaisilla ja mustilla viisareilla – valitse tilaasi sopiva väri.

Meiltä voit tilata kaikki Nomon kellot. Ota yhteyttä, jos et löydä etsimääsi meidän verkkokaupasta.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Seinäkello mitat:

  • Halkaisija 50 cm

Kellorunko: Kromattu teräs

Numeroiden osoittimet: Kromattu teräs

Viisarit: Värivaihtoehdot musta, punainen tai valkoinen, viisareiden materiaali on maalattua saksanpähkinää

Design: Nomon / José María Reina, Espanja

Koneisto: Saksalainen UTS koneisto

Toimitusaika: 2-3 vk

Valmistusmaa: Espanja

Valmistaja: Nomon

Pelkistetty seinäkello kotiin, toimistoon tai lahjaksi. Kellossa on laadukas saksalainen koneisto. Kellorunko ja numeroiden osoittimet ovat kromattua terästä. Viisareiden väreinä on valittavana valkoinen, punainen tai musta. Viisareiden materiaali on maalattua saksanpähkinää.

Sisusta koti tai toimisto kelloilla – laita kello olohuoneen, makuuhuoneen, työhuoneen tai lastenhuoneen seinälle – pysyt ajan tasalla. Kello on osa kaunista sisustusta – valitse laajasta valikoimastamme kooltaan, tyyliltään ja väriltään tilaan sopiva kello.

Rodon mini L -seinäkello kuuluu espanjalaisen Nomonin valikoimaan. Heiltä löytyy seinäkellojen lisäksi myös pöytäkelloja ja lattialle asetettavia kelloja. Kaikki heidän tuotteensa ovat upeasti viimeisteltyjä ja erittäin laadukkaita. Tyylikkäät ja aikaa kestävät kellot.

Meiltä voit tilata helposti kaikki Nomon -kellot. Koko valikoimaan voit tutustua heidän sivuillaan: Nomon. Jos kelloa ei ole tilattavissa verkkokaupassamme, tilaaminen onnistuu kätevästi kun lähetät sähköpostia osoitteeseemme: tilaukset(at)portiikki.fi tai soita p. 040-5022331. Toimitusaika vaihtelee varastotilanteestamme riippuen 2 päivästä 2-3 viikkoon.

Tutustu myös muihin valikoimamme kelloihin sivuillamme Kellot. Meiltä löydät seinäkelloja moneen tyyliin –  rouheat, maalaisromanttiset ja pelkistetyt kellot. Sivuillamme olevien linkkien kautta pääset edustamiemme valmistajien sivuille tutustumaan kunkin omaan valikoimaan. Richmond Interiorsilta ja Eicholtzilta löydät rustiikkiset rouheatyyliset ja vanhantyyliset kellot sekä isossa että pienemmässä koossa. Nomonin valikoimassa on näiden hauskojen Rodon -kellojen lisäksi kaikenkokoisia, myös erittäin suuria kelloja, jotka sopivat hienosti yksinäänkin isollekin seinälle.