Nomon -seinäkello Sunset

217,00 

Nomon -seinäkello Sunset

Tyylikäs Nomon -seinäkello Sunset on valmistettu Espanjassa. Kellon mekanismi on saksalaista laatutyötä. Seinäkello on käsityönä koottu ja viimeistelty.

Sunset -seinäkello on tilattavissa myös rungoltaan grafiitinharmaana tai saksanpähkinän värisenä. Jos haluat tilata jommankumman näistä seinäkelloista kromin värisen sijaan  niin mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

Tuotetunnus (SKU): NOMONSUNSET Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Seinäkello mitat:

  • Halkaisija 50 cm

Kellorunko: Kromattu teräs

Numeroiden osoittimet: Saksanpähkinä

Viisarit: Saksanpähkinä

Design: Nomon / José María Reina, Espanja

Koneisto: Saksalainen UTS koneisto

Toimitusaika: 2-3 vk

Valmistusmaa: Espanja

Valmistaja: Nomon

Valitse tämä kaunis, väriltään hieman punaruskea, puinen seinäkello kotiin, toimistoon tai lahjaksi. Kellossa on erittäin laadukas saksalainen koneisto. Kellorunko on kromattua terästä ja numeroiden osoittimet sekä viisarit on valmistettu saksanpähkinästä.

Tämä Sunset -seinäkello sopii esimerkiksi olohuoneen, makuuhuoneen tai työhuoneen seinälle. Kello on osa kaunista sisustusta – valitse laajasta valikoimastamme kooltaan, väriltään ja materiaaleiltaan itsellesi sopiva kello.

Sunset -seinäkello kuuluu espanjalaisen Nomonin valikoimaan. Heiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kelloja – seinäkellot, pöytäkellot ja lattiakellot. Kaikki heidän tuotteensa ovat loppuun asti viimeisteltyjä ja erittäin laadukkaita. Nämä upeat kellot kestävät aikaa.

Koko Nomonin valikoimaan voit tutustua heidän sivuillaan Nomon. Meidän kauttamme voit tilata helposti kaikki heidän valikoimassaan olevat kellot. Jos kelloa ei ole tilattavissa verkkokaupassamme, tilaaminen onnistuu kätevästi lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme: tilaukset(at)portiikki.fi tai soittamalla p. 040-5022331. Toimitusaika vaihtelee varastotilanteestamme riippuen 2 päivästä 2-3 viikkoon.

Tutustu myös muihin valikoimamme kelloihin sivuillamme Kellot. Meiltä löydät moneen tyyliin sopivia kelloja –  rouheita, maalaisromanttisia ja pelkistettyjä kellomalleja. Sivuiltamme löydät linkit, joiden kautta pääset tutustumaan kunkin valmistajan omaan valikoimaan. Richmond Interiorsilta ja Eicholtzilta löydät isoja ja vähän pienempiä kelloja useassa eri tyylissä. Nomonin valikoimassa on myös isot ja pienet kellot useassa eri värissä.