Tehokas pöytätuuletin Retrojet

155,00 

Pöytätuuletin Retrojet

Hauska retrohenkinen pöytätuuletin. Väreinä valkoinen, musta, punainen vihreä ja hopea.

Tehokasta tuuletusta kotiin ja toimistoon.

Toimitusaika noin 1 vk.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Tehokas pöytätuuletin Retrojet – tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 320 mm
  • Leveys 182 mm
  • Syvyys 245 mm

Materiaali: Muovi / teräs

Säätö: 3 nopeutta, joita säädetään vääntönupista

Värivaihtoehdot:

  • Musta
  • Punainen
  • Valkoinen
  • Hopea
  • Vihreä (British green)

Ritilä on kaikissa väreissä krominvärinen.

Johto: Pituus 1,8 m, pistoke

Teho: 24W

Paino: 2,4 kg

Pyörimisnopeus: max 1350 kierrosta/min

Tuulettimen päällä on kätevä kantokahva

Vakaa tuuletin, kumitassu pitää tuulettimen hyvin paikoillaan

Tuulettimessa vaakasuuntainen pyörintä (90 astetta)

Pöytätuuletin voidaan halutessa myös lukita puhaltamaan yhteen suuntaan

Tutustu lisäksi Ariante tuulettimeen, joka soveltuu käytettäväksi myös lattiatuulettimena

Lisätiedot: Tehokas pöytätuuletin Retrojet tuo helpotusta kuumina kesäpäivinä. Tuuletin laittaa ilman kiertämään ja se myös parantaa ilmanvaihtoa sisätiloissa. Pienikokoista pöytätuuletinta on helppo siirrellä paikasta toiseen ja se sopii erinomaisesti niin kotiin kuin toimistolle. Tuuletin on helppo ja nopea tapa viilentää myös terassia tai parveketta. Hiljaisen äänensä ansiosta tuuletin sopii käytettäväksi erinomaisesti myös makuuhuoneessa tai muissa nukkumatiloissa. Oskillaatiotoimintonsa ansiosta tämä pieni pöytätuuletin viilentää isommalta alalta kuin vain yhteen suuntaan osoittava malli. Tämä pieni ja tehokas pöytätuuletin voidaan halutessa myös lukita puhaltamaan vain yhteen suuntaa.

Laaja valikoima tuulettimia

Kaipaatko viilennystä kesän helteisimpiin päiviin? Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia tuulettimia. Kaikki valikoimamme tuulettimet ovat erittäin hiljaisia ja laadukkaita. Löydät valikoimastamme niin kattotuulettimet, lattiatuulettimet, pöytätuulettimet, tornituulettimet kuin seinätuulettimetkin. Koko tuuletinvalikoimaamme pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tuulettimiin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita, kuten seinäsäätimiä, kauko-ohjaimia ja jatkovarsia. Lisäksi monia kattotuulettimiamme on saatavilla sekä valolla että ilman valoa. Tuuletintoimintoa on mahdollista käyttää valon kanssa erikseen tai yhdessä. Myös valoa voidaan käyttää itsenäisesti, vaikka tuuletintoiminto ei olisi päällä.

Tuulettimen valinta

Pöytätuuletin, kattotuuletin vai lattiatuuletin? Minkälaisella tuulettimella sinä haet virkistystä kuumiin kesäpäiviin? Vinkkejä ja apua sopivan tuulettimen valintaan pääset lukemaan Portiikin sisustusblogista. Suoraan tuulettimista kertovaan postaukseen pääset klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Tuulettimet voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarvitset apua sopivan tuulettimen valinnassa, ota meihin yhteyttä! Suoraan yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.