Joogabolsteri

68,00 

Joogabolsteri

Mitat:

  • Pituus 62 cm
  • Halkaisija 23 cm

Materiaali:

  • Suojus 100% puuvilla, voidaan pestä 40 asteessa
  • Tattari-täyte

Värivaihtoehdot:

  • Luonnonvalkoinen
  • Vanha roosa / vaaleanpunainen
  • Harmaa
  • Sininen

Lisätiedot:

  • Toisessa päädyssä käsittelyä ja kuljetusta helpottava kantokahva

Paino: 5,10 kg

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää. Tällä hetkellä meillä on varastossa ainoastaan luonnonvalkoista bolsteria. Muut värit ovat tilattavissa, mutta toimitusaika pidempi. Voit tiedustella meiltä toimitusaikaa erikseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Laadukas joogabolsteri, jonka avulla saavutat kehon ja mielen täydellisen rentoutuksen. Monikäyttöinen joogatyyny avustaa ja tukee erilaisissa joogaharjoituksissa sekä vähentää alaselkään kohdistuvaa kuormitusta. Joogatyyny on erityisen suosittu yin-joogassa ja sitä käytetään paljon meditoinnissa syvän rentoutuksen saavuttamiseksi.

Joogabolsteri

Joogatyynyssä on irrotettava vetoketjullinen päällinen, joka on 100% puuvillaa. Päällinen voidaan tarvittaessa pestä 40 asteen lämpötilassa. Putkityynyssä on ekologinen tattari-täyte, joka on yhtä aikaa jämäkkää ja miellyttävää materiaalia. Putkityynyn  toisessa päässä on käsittelyä ja kuljetusta helpottava kantokahva. Saatavilla kolmessa eri värissä.

Jooga

Sana ”yoga” on sanskritin kieltä ja tarkoittaa yhteyttä. Tällä voidaankin ajatella tarkoitettavan kehon ja mielen välistä yhteyttä. Joogaa harjoitetaan monista eri syistä. Joillekin se on treenimuoto, toisille taas rauhoittumista ja meditointia. Parhaimmillaan jooga onkin kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka yhdistää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin.

Joogamuodot

Astangajooga, hathajooga, bikramjooga, yin-jooga, powerjooga, hot-jooga… Joogasuuntauksia on useita erilaisia.

Yin-jooga on erinomainen valinta stressaantuneelle keholle ja mielelle. Yin-jooga on rauhallinen joogamuoto, jossa kehoa rauhoitetaan pysymällä asanoissa useiden minuuttien ajan. Rentouttavat ja venyttävät asennot tuetaan hyvin apuvälineitä käyttäen.

Voimajooga eli powerjooga sopii rankempaa harjoitusta etsivälle. Powerjoogassa virtaa hiki ja se kehittää tehokkaasti kestävyyttä.

Astangajoogaa kuvaillaan usein liikunnalliseksi ja dynaamiseksi joogamuodoksi ja sitä pidetään yhtenä fyysisesti rankimmista joogasuuntauksista. Astangassa toistetaan samoja joogaharjoitteita tietyssä järjestyksessä ja joogahengitys on erityisen tärkeässä osassa.

Hot-jooga toimii yhteisnimityksenä kaikelle kuumassa harjoitettavalle joogalle jossa lämpötila on 37–39 astetta. Bikramjoogassa lämpötila on puolestaan aina 40 astetta ja myös tässä joogan lajissa toistetaan samoja harjoitteita.

Joogatuotteet

Valikoimaamme kuuluu ihania ja laadukkaita joogavälineitä.

Tutustu valikoimaan:

Ihania ja rentouttavia joogahetkiä!