Korkea antiikkityylinen seinävalaisin Bellini

762,00 

Antiikkityyliä sisustukseen. Näyttävä italialaisvaikutteita saanut seinävalaisin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai käytävään.

Samaa antiikin tyyliä löydät Bellini tuoteperheen muista valaisimista. Näillä näyttävillä 1920-luvun tyylin valaisimilla valaiset isommankin tilan. Himmennintä käytttämällä saat aikaan entisajan tunnelmaa aivan kuin viettäisit aikaa kynttilälamppujen valossa.

Tuotetunnus (SKU): FE-BELLINI-W3 Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Korkea antiikkityylinen seinävalaisin Bellini. Italialaisia vaikutteita saanut kristallinen seinävalaisin sopii moneen tilaan.

Korkea antiikkityylinen seinävalaisin tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 58 cm
  • Syvyys 32 cm
  • Leveys 19 cm

Väri: Vanha pronssi

Materiaali: Teräs, kvartsikristalli

Paino: 4,3 kg

Valonlähde: 3 x max. 60W, kanta E14 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Korkea seinävalaisin

Tämä korkea antiikkityylinen seinävalaisin Bellini luo juhlallista tunnelmaa kotiin. Upeassa seinävalaisimessa on italialaista vaikutelmaa sekä 1920-luvun ranskalaisen linnan tunnelmaa. Kauniissa  seinävalaisimessa on kvartsikristallit ja sen on viimeistelty patinalla. Tällä kristalliseinävalaismella luot sekä valoa että tunnelmaa vaikkapa olohuoneeseen tai käytävälle.

Vanhanajan tunnelmaa

Sisusta valolla ja loihdi vanhanajan tunnelmaa kotiin tällä ihanalla antiikkityylisellä seinävalaisimella. Saatavilla on myös samaa tuoteperhettä oleva pieni antiikkikruunu sekä suuri antiikkikruunu. Yhdistele näitä satumaisia valaisimia ja luo upeaa antiikkityyliä kotiisi.

Tutustu tuotteisiin:

Pieni antiikkikruunu Bellini

Suuri kattokruunu Bellini

Ota yhteyttä

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake