Suuri antiikkityylinen kattokruunu Bellini

1 568,00 

Satumaista vanhanajan tyyliä sisustukseen. Näyttävä antiikkityylinen kattokruunu makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai suuren ruokapöydän päälle.

Kattokruunussa on italialaisia vaikutteita ja 1920-luvun ranskalaista twistiä.

Tuotetunnus (SKU): FE/BELLINI6 Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Suuri antiikkityylinen kattokruunu 6 lampulla valaisee tehokkaasti isonkin tilan. Kun asennat kattokruunun himmentimellä, niin saat luotua pehmeän tunnelmallisen valaistuksen.

Mitat:

  • Korkeus 74 cm
  • Halkaisija 68,6 cm

Väri: Vanha pronssi

Materiaali: Teräs, kvartsikristalli

Ripustus: min. 81,5 cm – max. 234 cm

Paino: 9,8 kg

Valonlähde: 6 x max. 60W, kanta E14 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Suuri antiikkityylin kattokruunu

Suuri antiikkikruunu luo juhlallista tunnelmaa kotiin. Upeassa kattokruunussa yhdistyvät tyypillinen italialainen vaikutelma sekä ripaus satumaisen 1920-luvun ranskalaisen linnan tunnelmaa. Kaunis kattokruunu on koristeltu kvartsikristalleilla ja sen pinta on viimeistelty patinavärillä. Tämä lumoavan kaunis kattokruunu valaisee tilan kuin tilan. Laadukas antiikkikruunu sopii hyvin valon ja tunnelman tuojaksi esimerkiksi eteiseen, aulaan, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Vanhanajan tunnelmaa

Sisusta valaisimilla ja luo vanhanajan tunnelmaa kotiin tällä suurella antiikkityylisellä kattokruunulla. Saatavilla on myös samaa tuoteperhettä oleva pieni antiikkikruunu sekä korkea antiikkiseinävalaisin. Yhdistele näitä satumaisia valaisimia ja luo upeaa antiikkityyliä kotiisi.

Tutustu tuotteisiin:

Pieni antiikkikruunu Bellini

Korkea antiikki seinävalaisin Bellini

Ota yhteyttä

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake