.

Tehdään tilastasi kaunis ja viihtyisä – Sisustussuunnittelu ja muut sisustamisen palvelut

Meiltä saat kokonaisvaltaista sisustussuunnittelu- ja remonttipalvelua kotiin, vapaa-ajan asunnolle ja toimistoon. On muutostarpeesi sitten suuri tai pieni, autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Voimme käydä lävitse kaikki ne tilat ja ongelmakohdat, jotka halutaan saada kuntoon. Suunnittelu voi kattaa koko asunnon tai suunnittelun kohde voi olla vaikkapa vain yksi huone. Ammattilaisen avulla toteutat muutoksen sujuvasti.

Tarjoamme sisustussuunnittelua, sisustuskonsultointia ja stailausta tarpeittesi mukaan. Voimme myös huolehtia materiaalien ja kalusteiden hankinnasta ja tehdä työt ”avaimet käteen”- periaatteella.

Jab Amaze Matto

Sisustussuunnittelu voi sisältää seuraavia osa-alueita:

  • Pintamateriaalit
  • Keittiö- ja kiintokalusteet
  • Huonekalut
  • Tekstiilit
  • Valaistus
  • Tilasuunnittelma

1.
Tutustumme kohteeseen

Tutustutaan muutoskohteeseen. Käydään yhdessä läpi muutoksen laajuus, toiveet sekä aika­taulu toteutukselle. Myymälässämme järjestetty suunnittelutapaaminen on ilmainen.

2.
Hinta-arvio

Tapaamisen jälkeen teemme hinta-arvion suunnittelusta. Sopimuksen synnyttyä aloitamme sovitun suunnittelu­työn.

3.
Tutustumme kohteeseen

Kun ideat materiaaleista, väreistä ja toiminnallisuudesta ovat hahmottuneet, esittelemme ajatukset. Tässä vaiheessa voidaan vielä tehdä joitakin muutoksia sekä tarkentaa ajatuksia lopullisesta päämäärästä.

Sisustussuunnittelu

Mietitkö pintaremonttia? Tai haluatko uusia kalusteita ja järjestellä vanhat kalusteet uudelleen?
On vaikea pysyä perässä mitä kaikkia materiaaleja, värejä tai ratkaisuja on tarjolla. Ammattilaisen avulla säästyy aikaa ja rahaa eikä tule tehtyä virhehankintoja.

Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultaatio on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitset kevyempää sisustussuunnittelua. Voimme käydä yhdessä paikan päällä lävitse ongelmakohtia ja etsiä niihin ratkaisuja, jolloin saat heti ideoita ja ehdotuksia ongelmien ratkaisuun. Tapaaminen kestää yleensä noin kaksi tuntia.

Stailaus

Oletko myymässä asuntoa ja haluat raikastaa ilmettä ennen myyntiä ja mietit mitkä asiat vaativat muutosta tai korjausta?
Käymme lävitse yleisilmettä ja tarvittaessa järjestämme kalusteet uudelleen.

Ompelupalvelu

Ompelupalvelumme toteuttaa halutessasi meiltä ostetuista kankaista suorat verhot, laskosverhot, tyynyt, päiväpeitteet ja muut tekstiilit suunnitelmien mukaan

Remonttipalvelu

Mikäli et halua itse huolehtia projektisi toteutuksesta, teemme sen puolestasi.
On kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai vaikkapa yhden huoneen maalaus tai tapetointi, yhteistyökumppanimme hoitaa kaikenlaiset remontit suunnitelmien mukaisesti.

Kalusteiden suunnittelu

Suunnittelemme ja valmistamme erilaiset puiset ja metallikalusteet mittojen mukaan. Meiltä voit tilata esimerkiksi pöydät, rahit, sängynpäädyt ja naulakot. Myös oma tuotevalikoimamme Design by Jo laajenee kaiken aikaa.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelulla kehitetään ja parannetaan tilan käyttöä ja toiminnallisuutta.
Uudiskohteissa voimme käydä läpi tilojen käyttöä jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Näin vältetään myöhempiä ongelmia kalustuksen ja valaistuksen suhteen.

Avaimet käteen palvelu

Suunnittelemme ja toteutamme koko sisustuksen. Hoidamme kotisi muuttovalmiiksi tavaroita myöden. Etsimme puolestasi kaiken tarvittavan, kuljetamme kohteeseen ja asettelemme paikoilleen. Projektin valmistuttua voit vain muuttaa täysin valmiiseen kotiin.

4.
Suunnitelmaraportti

Kun suunnitteluprojekti on valmis, teemme siitä kirjallisen selostuksen, jossa on esitelty alkuperäisen suunnittelusopimuksen mukaiset asiat. Suunnitelma käydään yhdessä lävitse asiakkaan kanssa.