Adore Taupe

Kaunis ja pehmeä käsinkudottu polyesterimatto, joka on täydellinen valinta esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen matoksi. Belgialaista suunnittelua. Pyydä tarjous!

Tuotetiedot

Materiaali: Polyester

Koko: 5 eri kokoa (60×120, 140×200, 170×240, 200×300 ja 250×350) Myös pyöreä matto mahdollinen, kysy lisätietoja.

Väri: Taupe (tummanharmaa-ruskea)

Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Adore matto – Täydellisen pehmeä ja kaunis matto!

Ligne Pure – Adore matto

Kaunis ja eksklusiivinen Adore matto on täydellinen valinta korkeaa laatua sekä visuaalista ilmettä arvostavalle. Täydellisen pehmeä Adore matto on tyylikäs valinta ja se sopii moneen tyyliin aina klassisesta moderniin sisustukseen. Kestävä ja muotonsa säilyttävä matto on valmistettu polyesterilangasta. Tämä matto onkin täydellinen yhdistelmä kestävyyden ja tekstuurin välillä: korkea nukka tekee matosta ihanan pehmeän ja se tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.

Adore matto onkin verraton valinta jos etsit mattoa makuuhuoneen sängyn viereen. Tämä matto tuo aamuusi ripauksen luksusta, kun upotat jalkasi tähän ylellisen pehmeälle alustalle. Adore matto on myös loistava valinta kun etsinnöissä on matto olohuoneeseen sohvaryhmää yhdistämään. Tämä matto onkin kuin unelma: täydellisen pehmeä sekä visuaalisesti kaunis ja silmiä hivelevä näky. Matto, jota tulet taatusti rakastamaan!