Braid

Kierrätettävästä polyesteristä valmistettu Braid matto on kestävä valinta sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin.

Tuotetiedot

Materiaali: 88% kierrätetty polyesteri, 12% polyesteri

Väri: 8 värivaihtoehtoa (kysy lisätietoja)

Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Braid matto – Kestävää suunnittelua!

Kvadrat – Braid matto

Braid maton tunnusmerkkejä ovat luonnollisia pintoja muistuttavat hineostuneet epätasaisuudet sekä sen materiaalina toimiva kierrätetty polyesteri. Braid matto on ensimmäinen malli Kvadrat-mattokokoelmassa, joka sisältää kierrätettyä polyesteriä.

Tämä kestävä matto on suunnittelija Karin An Rijlaarsdamim luomus ja se on saanut inspiraationsa punontatekniikoista, käsitöistä ja hänen kotikaupunkinsa maisemista, joka on Norsunluurannikolla sijaitseva Grand-Bassamin historiallinen kaupunki. Suunnittelija onkin tunnettu kestävistä ja ympäristöystävällisistä luomuksistaan.

Braid matto on valmistettu ohuemmista ja paksummista punotuista köysistä. Ohuemmat köydet on ommeltu hieman aaltoilevasti paksumpiin köysiin, mikä antaa matolle kauniin epäsäännöllisen suunnittelun. Köynnökset on järjestetty spiraalin muotoon pyöreitä mattoja varten ja riveihin suorakaiteen muotoista mallia varten ja tämän jälkeen ne voidaan ommella paikoilleen. Lopuksi maton ympärille ommellaan vielä ohut köysi ja sen reunusta viimeistellään 10 cm paksuisella yksityiskohdalla. Braid maton valmistus aiheuttaa minimaalisen tuotantohukan sen nerokkaan ompelutekniikan ansiosta