Designers Guild kankaat – Yleistä

Täydellisen pehmeä sametti vai luonnollinen pellava? Designer’s Guildin kankaista löydät niin rouheat pellavakankaat, ylelliset sametit kuin monenlaiset tyylikkäät kuviolliset kankaat. DG:n laajassa värivalikoimassa on lukuisia eri värejä.

Meidän kauttamme voit tilata kaikki Designers Guildin tuotteet kuten kankaat, tapetit ja valmistuotteet. Valmistuotevalikoimassa löytyy mm. lakanat, peitot ja koristetyynyt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

Designer’s Guildin tuotteisiin voit tutustua täällä Designers Guild

Designers Guildilta löytyy myös seuravien brändien kankaat:

  • Ralph Lauren
  • Christian Laxroix
  • John Dorian
  • Royal Collection
  • William Yeoward
  • Howard Hodgkin
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Designers Guild kankaat – Korkeaa laatua ja ylellistä sisustamista!

Designers Guild kankaat

Viimeistele sisustus Designers Guild verhoilukankailla. Designers Guild yhdistää luovuuden korkeaan laatuun. Valikoimassa on rouheat pellavat, ylelliset sametit, kauniit värikkäät kuviolliset kankaat ja paljon muita laadukkaita kankaita. Kaikki DG:n kankaat on tilattavissa meiltä.

Yksiväriset kankaat

Designers Guildilta löydät niin yksiväriset kankaat kuin upeasti kuvioidutkin kankaat verhoihin ja verhoiluun. Tyylikkäät, modernit ja monikäyttöiset kankaat toimivat sellaisenaan, mutta niitä voi sisustaessa yhdistellä myös painettujen kankaiden kanssa. Valikoimasta löydät lukemattoman määrän eri värejä – neutraalit ja luonnolliset värit, kivipestyt värit ja kirkkaat korostusvärit. Designers Guildilta löytyy paljon esimerkiksi ihania pellavakankaita ja pehmeitä sametteja kymmenissä eri väreissä. Korkealaatuiset kankaat sopivat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Painetut kankaat

Designers Guilld tarjoaa laajan kokoelman upeita painettuja kankaita. Korkean teknologian avulla valmistetuissa kankaissa on menestyksekkäästi onnistuttu jäljittelemään alkuperäisten käsinmaalattujen kuvioiden kauneus.

Kudotut kankaat

DG :n rento pellava, eksoottinen sametti, ainutlaatuinen ja monimuotoinen Jacquard-kudonta, sekä villasta kudottu kangas. Ainutlaatuinen joukko upeita ja laadukkaita kudottuja kankaita erilaisiin käyttötarkoituksiin ja jokaiseen tyyliin.

Leveät kankaat

Designers Guildilla on kattava valikoima myös leveitä kankaita, jotka tarjoavat käytännöllisen ratkaisun suuriin ikkunoihin ja esimerkiksi silloin, kun kangasta käytetään tilan jakamiseen. Leveät kankaat ovat leveimmillään jopa 3 metriä leveitä, jolloin kangasta voi käyttää pysty- tai vaakasuunnassa. Näin esimerkiksi verhoissa verhon leveyden voi valita vapaasti. Tällöin voidaan valmistaa yhtenäisiä verhoja hyvinkin leveänä.

Silkkikangas

Designers Guildin hienostuneet silkkikankaat tarjoavat ajatonta luksusta. Saatavilla sekä silkkikankaat että puuvilla-silkkisekoitukset.

Lastenkankaat

Ihastuttava valikoima kankaita lapsille ja lapsenmielisille.

Voileekankaat

DG:n leveät elegantit voileekankaat on suunniteltu ikkunoiden tyylikkääseen ja kauniiseen verhoiluun.

Ulkokankaat

Valloittava kokoelma ensiluokkaisia kankaita ulkotiloihin. Käytännöllisiä kankaita voi käyttää myös sisätiloissa.

Designers Guild kankaat, linkki ja käyttökohteita

Tutustu Designers Guildin kankaisiin ja muihin tuotteisiin täällä SISUSTUSKANKAAT

Alla muutamia kuvia Designers Guild kankaiden käyttökohteista:

Carlucci, Chivasso ja Jab kankaat

Valikoimassamme on myös muita laadukkaita kankaita, tutustu näihin kankaisiin linkkien kautta