Kattokruunu Kimrose

668,00 

Yksinkertaista muotoilua ja ylellistä tyyliä! Art Deco kattokruunu, joka viimeistelee tilan kuin tilan. Valaisin on saatavilla harjatun messingin tai kiillotetun kromin värisellä viimeistelyllä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Art Deco kattokruunu on yhdistelmä tyylikästä värien käyttöä sekä puhtaita linjakkaita muotoja. Tämä häikäisevä Art Deco kattokruunu on kuin taideteos itsessään. Ylellinen valaisin, joka tuo luksusta ja glamouria sisustukseen. Monipuolinen Art Deco tyylinen kattokruunu sopii tilaan kuin tilaan. Valaisin, johon tulet taatusti rakastumaan!

Art Deco kattokruunu tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 526 mm
  • Halkaisija 686 mm

Ripustus: min. 631 mm – max. 1698 mm

Valonlähde: 6 x max 40W, E14 (lamput eivät sisälly toimitukseen)

Materiaali: teräs, kirkas uritettu lasi

Väri: Harjattu messinki tai kiillotettu kromi

Art Deco kattokruunu lisätiedot

Kimrose -kokoelman kattokruunu edustaa upeaa Art Deco tyyliä. Kattokruunussa on käytetty linjakkaita muotoja ja tyylille ominaisia värejä. Valaisimessa on pystysuorilla urilla kevyesti uurretut varjostimet, jotka luovat vaikuttavan salamointia muistuttavan ilmeen. Kattokruunua voidaan käyttää myös ilman varjostimia.

Art Deco kattokruunu ja sisustus

1920-luvun Ranskasta juurensa juontava Art Deco -sisustustyyli on kuin ylellistä taidetta. Tyyli onkin sekoitus luksusta ja glamouria yksinkertaisella otteella. Tähän Art Deco valaisimien Kimrose tuoteperheeseen on saatavilla myös pitkänmallinen kattokruunu sekä seinävalaisin, kysy lisätietoja!