Korkea lasiplafondi

697,00 

Korkea lasiplafondi

Ajatonta tyyliä kotiin. Tämän laadukkaan lasiplafondin runko on aitoa messinkiä ja kupu laadukasta kirkasta lasia. Upeat yksityiskohdat.

Tuotetunnus (SKU): HK-CAMBRIDGE-F-B Osastot: , ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Korkea lasiplafondi mitat:

  • Korkeus 330 mm
  • Halkaisija 368 mm

Valonlähde:

  • 3 x max 60 W, kanta E14 (valonlähteet eivät sisälly toimitukseen)

Materiaali: Messinki, lasi

Rungon väri: Poltettu messinki

Lasin väri: Kirkas

Suojausluokka: IP20

Toimitusaika: n. 2 vk

Lasiplafondi

Tämä tyylikäs Cambridge – sarjan korkea lasiplafondi on valmistettu aidosta messingistä. Messinkiosat on kauniisti viimeistelty. Kehyksen yläreunassa on rivi pieniä pallomaisia koristeita. Plafondin kupu on laadukasta lasia. Plafondi edustaa klassista ja ajatonta tyyliä New England – henkeen.

Tähän samaan Cambridge – tuoteperheseen kuuluu myös matala lasiplafondi, pieni riippuvalaisin, iso riippuvalaisin, 1- ja 2 – osainen seinävalaisin sekä pienempi että suurempi kattokruunu. Näillä laadukkailla ja aikaa kestävillä valaisimilla sisustat isommankin tilan. On sitten kyseessä pieni huone, iso sali tai laajempikin valaistuskokonaisuus, Cambridge – sarjasta löytyy niin tilaan kuin tilaan sopiva ja aikaa kestävä, pitkäikäinen valaisin. Kaikki tämän tuoteperheen valaisimet on valmistettu aidosta messingistä, lisänä plafondien kuvuissa kaunis lasi. Valaisimen väri on poltettu messinki.

Tietoja Cambridge-tuoteperheen muista valaisimista
  • Isommassa kattokruunussa on 16 lamppua ja sen halkaisija on 94 cm ja korkeus. Lamput ovat kahdessa kerroksessa. Ison kattokruunun väri on poltettu messinki.
  • Pienemmässä kattokruunussa on 6 lampua ja sen halkaisija on 72 cm ja korkeus 67 cm2. Tässä kattokruunussa lamput ovat yhdessä kerroksessa. Pienen kattokruunun väri on poltettu messinki.
  • 2 osaisessa seinävalaisimessa on 2 lamppua. Valaisimen korkeus on 28 cm, leveys 34,5 cm ja syvyys 19,4 cm. 2 osaisen seinävalaisimen väri on poltettu messinki.
  • 1 osaisessa seinävalaisimessa on 1 lamppu. Valaisimen korkeus on 28 cm, leveys 11,4 cm ja syvyys 24 cm. 1-osaisen seinävalaisimen väri on poltettu messinki.
  • Pienemmässä riippuvalaisimessa on 3 lamppua. Valaisimen korkeus on 53 cm, halkaisija 54 cm. Min ripustuskorkeus 660 cm ja max ripustuskorkeus 367 cm. Pienemmän riippuvalaisimen väri on poltettu messinki.
  • Suuremmassa riippuvalaisimessa on 3 lamppua. Valaisimen korkeus 113 cm, halkaisija 57 cm, Min ripustuskorkeus 124 cm ja max ripustuskorkeus 425 cm. Suuremman riippuvalaisimen väri on poltettu messinki.
  • Matala lasiplafondi. Lasiplafondin halkaisija on 41 cm ja korkeus 19 cm. Matalan lasiplafondin väri on poltettu messinki.
Laaja valaisinvalikoima

Voit tutustua myös laajemmin tämän valmistajan muihin valaisimiin täällä: Elstead Lighting valaisimet. Maahantuomme ja edustamme heidän valaisimiaan Suomessa ja autamme mielellämme valaisimien valinnassa.

Tutustu myös muihin valikoimamme plafondeihin sekä muihin sisävalaisimiin.