Pystynaulakko taotusta tai sileästä materiaalista

880,00 

Pystynaulakko

Takorautainen pystynaulakko on Portiikin omasta mallistosta. Naulakko voidaan valmistaa joko taotusta tai sileästä materiaalista ja se voidaan maalata eri väreihin. Tukeva ja vakaa naulakko.

Tiedustele muiden värien hinta erikseen meiltä.

 

 

Tuotetunnus (SKU): PortiikkiPN Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Pystynaulakko – musta takorautainen pystynaulakko

Laadukas käsityönä valmistettu pystynaulakko on maalattu mattamustaksi pulverimaalilla. Naulakkoon on mahdollista tehdä pieniä muutoksia tilattaessa (esim koukkujen määrän muuttaminen). Myös muut värit ovat mahdollisia lisähintaan.

Naulakon mallikappale on nähtävillä myymälässämme.

Tämä naulakko on Portiikin omasta mallistosta. Materiaalina on käytetty pääosin takorautaa ja kevyesti taotut koukut ovat käsintehtyjä Portiikin omassa verstaassa. Tuote voidaan valmistaa myös täysin sileästä materiaalista tai sileän ja taotun materiaalin yhdistelmästä.

Pystynaulakko on suunniteltu siten, että se pysyy pystyssä ison ja toispuoleisenkin kuorman kanssa. Naulakon alaosa on painavaa umpirautaa, joten naulakko soveltuu hyvin käytettäväksi myös  julkisissa tiloissa kuten ravintolassa, bistrossa, baarissa tai toimistossa. Pystytanko on tuettu kolmella tuella siten, että naulakko ei pääse huojumaan. Ajattoman ja tyylikkään muotoilun vuoksi tämä pystynaulakko kestää hyvin aikaa.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme. Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia kalusteita myös tilauksesta. Jo valmiiksi suunniteltuja tuotteita voidaan muokata sekä mallin että värin suhteen.

Esimerkiksi kuvan naulakon korkeutta voidaan tarvittaessa helposti muuttaa. Myös varressa olevien ripustuskoukkujen määrää ja paikkaa voidaan vaihtaa. Samoin naulakon ulkokehällä olevien koukkujen määrää voidaan tarvittaessa lisätä tai vähentää.

Toimitusaika: Riippuen kulloisestakin varastotilanteesta 1 pv – 6 vk

Suunnittelu: Johanna Helin

Valmistus: Portiikki

Tutustu myös muihin takorautatuotteisiin